• Pregleda: 4712

Ministar Vulin u poseti Gerontološkom centru

Ministar Vulin u poseti Gerontološkom centru

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin u prisustvu nekadašnjeg direktora Gerontološkog centra Subotica, a sada državnog sekretara u ministarstvu rada zaduženog za sektor međunarodne saradnje dr Nenadom Ivaniševićem obišao Gerontološki centar Subotica.

U neformalnom sastanku, na kojem su pored zaposlenih Gerontološkog centra prisustvovali i predstavnici lokalne vlasti, ministar je upoznat sa funkcionisanjem ove Ustanove.

Pored razgovora o zajedničkim socijalnim pitanjima bilo je reči i o novom zakonu o radu koji će se uskoro naći pred poslanicima.

Izvor: Gerontološki centar Subotica

povezane teme

15
Vesko Odgovori
Jako smo ga zeljni, pogotovo sto nam priprema lep zakon o radu, skoro kao robovlasnicki. Imamo
se cemu radovati, minimalna cena rada 115 din., vise od dve godine se nije menjala, a penzije "ska
- cu "po 0.5%, i to dva puta godisnje, u aprilu i oktobru. Sledi na jesen povecanje cene struje, od
samo 30 % i novog - poreza. Ima da uzivamo, jer tako smo glasali, pa i oni stgo nisu. Isto im je.
Vesko Odgovori
I posle Džeja ponovo Džej. Kao da se malo podmaldio. Sto nebi, kad je osigurao dobro funkciju
za jos jedan mandat. Ne morate ga voditi u Suboticu.Gledajte u njega tamo u Beogradu, jer mi
smo ga se nagledali.
wecker Odgovori
A u buduce zabavlja orkestar La Kampanela .
u prolazu Odgovori
Sektor medjunarodne saradnje?!? Za ovakvog strucnjaka i jeste medjunarodna scena.
Alvatna Odgovori
Gde su nasi predstavnici grada?Mora da su imali preca posla oko ustimavanja direktora JP,ili se mozda
dogovaraju oko Duzijance 2014. Nadam se da ce te se brzo dogovoriti, jer ste svi u ovoj lokal. vlasti.
Alvatna Odgovori
Sviđa mi ( O ), ne sviđa mi se ( 12 ), u 15,37 casova. jasno nam govori o nasem "dragom" gostu.
janošik Odgovori
Kakav domaćin, takav i gost. Ja samo pamtim onog Vulina iz JUL-a Mire Marković i ministra Sedlaka. A opet je jul po kalendaru u Srbiji.
ffilozoff Odgovori
OVA vlada gde su vulin,ivanisevic,dacic,Stefanovic-diploma,bacevic-sarlatan,PLAVUSA,...ce nas do zime totalno unistiti!! Ljudi nemaju posla,umiru od nervoze,obecanja nisu izvrsena,euro skace polako,osiguranje auta drasticno ide gore,porezi,saobracajnih nezgoda nikad vise,droge nikad vise,maloletne delikvencije nikad vise.....PA GDE TO MI IDEMO????? A predsednik Toma- diploma samo putuje sa zenicom obucenom u 10.000$$$ ? VUCIC takodje putuje i ide na "RIBANJE" kod Medvedeva,a ranije kod FRAU MERKEL?? MOZDA covek i NE zna kako mu zivi NAROD???? NAROD nikad bednije ne zivi drugovi na vlasti!!!!! NE RADITE NISTA SAMO SE MEDJUSOBNO ZAPOSLJAVATE!!!!!!!!!!!!!!!!
ffilozoff Odgovori
PITANJE-Kako mrs.ivanisevic(namerno pisem malim slovom),koji je bio magacioner,ili sta vec,moze imati tako debeli OBRAZ,pa da bude "pusi borat" sa ljigavcem koji se uvukao u vladu sa manje od 1.000 glasova,pa jos i clan JUL-a,smisljene partije za siromasenje SRBIJE??? PITANJE 2-Pa nije li taj isti ivanisevic kritikovao jul,pa posle sns,pa na kraju "pristupio LJajicu u istu tu VLADU kojoj se odupirao,putovao,UVLACIO,PRELETEO.....DNO-DNA[*...*]
123 Odgovori
#ffilozoff# neverovatna je činjenica da ne postoji vest na kojoj vi niste angažavoni da prokementarišete. Takođe je veverovatno da ste toliko samouvereni, upućeni u svaki segment politike, nauke, medicine, sporta itd. I čitajući vaše komentare prosto postavljam sebi pitanje kada je neko toliko "svestran" zar stvarno ne postoji ni jedno jedino radno mesto za vas, već svoje vreme trošite za džeparac pišući raznorazne komentare.
orkan Odgovori
Naravno da nece objaviti komentar ali povraca mi se kada vidim Ivanisevica i Medu!!!
Tomica Odgovori
Vrlo bi interesantno bilo analizirati doktorat naseg " doktora" ivanisevica.....copy-paste doktorat
Kokan Odgovori
Alaj pletete po ljudima
ffilozoff Odgovori
123-zbog takvih kao Vi i pisem komentare,da mozete mene komentarisati!!!(jer drugo i NE ZNATE)-a to sto sam obavesten,to je moja sposobnost i znanje-NE sedimo pored kompjutera svi kao VI!!!
VILA SA VELEBITA Odgovori
Žuti vrati te se vi ste mala deca za ove [*...*]
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.