Komentara: 0
Pregleda: 5192

METRO Cash & Carry na 5. sajmu privrede u Subotici

24.08.2011. u 17:29h
Izvor: Politika Online
METRO Cash & Carry na 5. sajmu privrede u Subotici
Kompanija METRO Cash & Carry Srbija, učestvovaće na Petom međunarodnom sajmu privrede koji će biti održan od 24. do 27. avgusta u Subotici.

Na štandu METRO Cash & Carry posetioci sajma moći će da se upoznaju sa mogućnostima saradnje sa najvećim trgovačkim veleprodajnim lancem u Srbiji. U četvrtak 25. avgusta u 15,30 biće održana i prezentacija programa „Partnerski odnos sa kupcima“ koji ima za cilj da profesionalnim kupcima iz sektora trgovine pomogne da unaprede svoje poslovanje.

Program „Partnerski odnos sa kupcima“ trgovcima pruža obuku i savete u pogledu preuređenja prodajnog prostora - od polica i rashladnih uređaja, preko osvetljenja i kasa, do opreme za sigurnosni nadzor i kancelarijske opreme - i pomaže im da odaberu odgovarajući asortiman i izlože ga na odgovarajući način. Cilj kompanije METRO Cash & Carry je da sa svojim kupcima iz sektora trgovine podeli bogato međunarodno znanje i iskustvo i pomogne im da povećaju konkurentnost, opstanu na tržištu, poboljšaju svoje poslovanje i nastave da rastu i da se razvijaju.

Program „Partnerski odnos sa kupcima“ na Sajmu privrede u Subotici predstaviće Biljana Mašić, rukovodilac za odnose sa trgovinama METRO Cash & Carry.

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija pokrenula je program „Partnerski odnos sa kupcima“ u drugoj polovini 2008. godine. Do sada je više od 2.000 radnji širom Srbije obuhvaćeno ovim dugoročnim projektom.

Izvor: Politika Online
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5192
Povezane teme

metro cash carry

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.