• Pregleda: 4195

METRO Cash & Carry na 5. sajmu privrede u Subotici

METRO Cash & Carry na 5. sajmu privrede u Subotici
Kompanija METRO Cash & Carry Srbija, učestvovaće na Petom međunarodnom sajmu privrede koji će biti održan od 24. do 27. avgusta u Subotici.

Na štandu METRO Cash & Carry posetioci sajma moći će da se upoznaju sa mogućnostima saradnje sa najvećim trgovačkim veleprodajnim lancem u Srbiji. U četvrtak 25. avgusta u 15,30 biće održana i prezentacija programa „Partnerski odnos sa kupcima“ koji ima za cilj da profesionalnim kupcima iz sektora trgovine pomogne da unaprede svoje poslovanje.

Program „Partnerski odnos sa kupcima“ trgovcima pruža obuku i savete u pogledu preuređenja prodajnog prostora - od polica i rashladnih uređaja, preko osvetljenja i kasa, do opreme za sigurnosni nadzor i kancelarijske opreme - i pomaže im da odaberu odgovarajući asortiman i izlože ga na odgovarajući način. Cilj kompanije METRO Cash & Carry je da sa svojim kupcima iz sektora trgovine podeli bogato međunarodno znanje i iskustvo i pomogne im da povećaju konkurentnost, opstanu na tržištu, poboljšaju svoje poslovanje i nastave da rastu i da se razvijaju.

Program „Partnerski odnos sa kupcima“ na Sajmu privrede u Subotici predstaviće Biljana Mašić, rukovodilac za odnose sa trgovinama METRO Cash & Carry.

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija pokrenula je program „Partnerski odnos sa kupcima“ u drugoj polovini 2008. godine. Do sada je više od 2.000 radnji širom Srbije obuhvaćeno ovim dugoročnim projektom.

Izvor: Politika Online

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.