Komentara: 4
Pregleda: 2836

Mešoviti hor SKC "Sveti Sava" upisuje nove polaznike

12.02.2020. u 09:50h
Izvor: Subotica.com
Mešoviti hor Srpskog kulturnog centra "Sveti Sava" raspisuje audiciju za prijem novih pevača. Audicije će se održavati svakog utorka i petka tokom februara.
Mešoviti hor SKC "Sveti Sava" upisuje nove polaznike

Srpski kulturni centar  "Sveti Sava" u Subotici osnovan je 13. aprila 1991. godine sa ciljem da na ovim prostorima afirmiše srpsku duhovnost i kulturu, širi i štiti najznačajnije vrednosti naše tradicije i stvaralaštva.

U sklopu Centra deluje i mešoviti hor koji neguje duhovnu i folklornu muziku Srbije i muziku ostalih pravoslavnih naroda. Hor je od nedavno pod dirigentskom upravom profesora Nemanje Mandarića, koji je preuzeo obavezu vođenja hora od profesora Veselina Jevtića, trenutno broji pedesetak članova koji su tokom godine imali brojne nastupe, kako u našoj državi tako i u inostranstvu, što je svakako i dobra prilika za upoznavanje, druženje i putovanje. Negovanje tradicije horskog pevanja i novi nastupi nastaviće se i u 2020. godini, shodno programu godišnjih aktivnosti.

Mešoviti hor SKC "Sveti Sava" upisuje nove polaznike

Audicije za prijem novih pevača će se održavati svakog utorka i petka od 19 časova tokom čitavog  februara u Svečanoj sali SKC "Sveti Sava" na adresi Trg Republike 16.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2836
Povezane teme

srpski kulturni centar sveti sava

mešoviti hor srpskog kulturnog centra sveti sava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.