• Pregleda: 5503

Mesni odbor SNS u Hajdukovu osluškuje potrebe građana

Mesni odbor SNS u Hajdukovu osluškuje potrebe građana

Uklanjanje divlje deponije, postavljanje osvetljenja ka Nosi i rasvete na nadvožnjaku ka autoputu i pomoć ugroženim meštanima samo su neke od aktivnosti koje je u proteklom periodu realizovao Mesni odbor Srpske napredne stranke u Hajdukovu i Bačkim Vinogradima.

- Divlja deponija je počela da se stvara pre tri decenije neodgovornim odlaganjem otpada, a u akciji čišćenja tog prostora odneto je više od 150 tona smeća. Sredstva za utovar, transport i odlaganje na gradsku deponiju usepli smo da obezbedimo zahvaljujući donacijama članova, uz podršku Grada Subotice i nadležnog ministarstva koje je odobrilo 700.000 dinara i Zelenih Subotice – istakla je Jasmina Stevanović, portparol GrO SNS u Subotici. - Postavljeni su reflektori i video nadzor kako bi pratili situaciju  i sprečili da se na tom mestu ponovo stvori deponija a apelujemo na građane da se odgovorno ponašaju prema životnoj sredini.

Posebnu važnost za meštane pograničnih područja imaju saobraćajnice a frekfencija saobraćaja je prilično velika, te je zbog toga bilo neophodno da se u ovoj sferi bezbednost građana podigne na viši nivo.

- S tim ciljem, svojevremeno smo obećali, a sada i ispuni, osvetljenej dela puta od Hajdukova ka Nosi. Uz podršku  lokalne samouprave juče je postavljena solarna led rasveta koja je u skladu sa traženim uslovim zaštitara i omogućiće slobodno kretanje ptica u ovom području. Osvetljen je kilometar i po puta, što je u neposrednoj komunikaciji sa građanima prepoznato kao ozbiljan problem. Drago nam je što smo uspeli da ga rešimo – dodaje Stevanović. – Pored toga, postavjlena je ulična rasveta na nadvožnjaku, koji je do sada bio u potpunom mraku, što je predstavljalo opasnost za sve učesnike u saobraćaju. Zahvaljujući inicijativi mesnog odbora postavljeni su stubovi za osvetljenje i posečeno je granje koje je smetalo uličnim vodovima struje.

Osim rešavanja ovih infrastrukturnih problema, organizovane su akcije za pomoć građanima, prikupljeno je skoro 300 kubika ogreva namenjenih za stotinak porodica iz ovih mesta, a najugroženijima su podeljene garderoba, sredstva za ličnu higijenu, namirnice...

- Sve ove akcije ne radimo samo tokom izborne kampanje, već to radimo godinama unazad. Ovo je još jedan pokazatelj da ne brinemo samo o gradskim sredinama, već i da smo i u prigradskim zajednicama u stalnom kontaktu sa građanima i da ispunjavamo ono što smo obećali – poručuje Jasmina Stevanović

Izvor: Subotica.com

povezane teme

30
Шишач снс-ОВАЦА Odgovori
Хахахаха... Па, добро, бре, "напредњаци", текст је о месном одбору у Хајдукову а наводи се само шта је Јасмина рекла, овај друг члан је само статирао у кукурузу?! Ахахахахаха...
Mare
Pre ce biti: "SNS u Hajdukovu osluskuje gradjane" :)
Karoling
Pa kako pored Jasmine da dodje do reci, to je nemoguca misija.
Tole Odgovori
ma da, ovaj clanak nema veze sa cinjenicom da se blize izbori...
Jos malo
"...Funkcioneri ne smeju u radno vreme obavljati bilo kakvu promociju stranačkog karaktera..."
Milanče Odgovori
Zašto uvek mesni odbor?
Zašto se malo ne modernizujete i ne uhvatite korak sa svetom?
Mnogo bolje bi zvučalo: Veganski odbor!
I zdravije i modernije.
Komsija Odgovori
Mislim da 4 + i 30 - dovoljno govori koliko osluskujete .
DOSTA JE BILO Odgovori
Ovi će dobiti VELIKI MINUS zbog slike VELIKOG VOĐE na bočnom zidu.
sss sss Odgovori
Ova dotična "napredna" pojava ima tendenciju da se više pojavljuje u medijima ,nego njen glavi šef! Aman ženo ,skini se malo sa kamera i fotoaparata!
jos malo
Da li su ona i njen šef u bliskom srodstvu?
Uvek u pravu Odgovori
Trebao bi vođa da vama iz rukovodstva SNS-a kupi slušne aparate da malo bolje oslušnete.
Familija Odgovori
Neko obmanjuje javnost o nepostojećim uspesima a neko "brani" svetinje!
marko Odgovori
Zezate me?
jufko Odgovori
Lepo je što osluškuju, a ko im je prevodilac?
Gradjanin Odgovori
Šta kažu građani na migrante? To oslušnite dobro, mislim da im je to najveći problem. Ovo drugo rasveta ili smeće su minorne stvari. Šta će video nadzor za bivšu deponiju? Glupa investicija. Deponija može da se stvori bilo gde. Sve što se ulaže je pohvalno.
Mik Odgovori
aj videćemo šta ćete sve uraditi za dobrobit građana ovih par meseci u kampanji. Kamo sreće da su izbori svake godine.
Matija Đurđin Odgovori
Vučiću vidiš li kakav ti potencijal leži neiskorišćen,pa ovakve bi poželeo svako u svojim redovima DSS,SNS......
Lajčo Ilovac Odgovori
Podrška za gospođu Jasminu !
Hvala vam za sve što činite za nas i što brinete za Hajdukovo.
Na ove što negativno komentarišu, ne obraćajte pažnju, ljubomorni su.
jos malo
Zaboravio si da je zamoliš da prenese pozdrave i svom velikom bratu.
pth Odgovori
Ako imamo u vidu činjenicu da gospodin Pastor živi na Nosi i da je zet Orban Viktora vlasnik firme koja postavlja LED rasvetu i gde treba i gde ne treba ( u Madjarskoj izvršili zamenu postojeće na sijaset mesta gde zas tim u stvari nije postojala potreba), onda je svaki daljnji komentar suvišan. Manite se "osluškivanja potreba gradjana"!
lazar Odgovori
gospođa Jasmina Stevanović ostala dužna za odgovor na pitanje koliko opština novčano pomaže novorođenu decu,konkretno koliko dobija od opštine beba rođena u subotici
Una Rosić Odgovori
Hvala vam što brinete o nama gospođo Jasmina !
Podrška vašem radu !
ČINJENICA Odgovori
Ne znam za druge sredine, ali članove lokalnog odbora, sa sve prišipetljama u koaliciji, bi trebalo ako klonirati, onda barem napraviti njihove voštane replike. I to iz prostog razloga, jer majka ne rađa takve dva puta. Samo joj/nam, još to fali.
ČINJENICA
Šta bi, pogotovo autori dislajkova, kako uopšte tako i na komentare ovom prilikom? Naučili ste čitati, ali ne i pisati ili, "samo", niste u stanju da se izrazite makar prostom rečenicom? Priproste koje, pretpostavljam, vam više idu od ruke se ne računaju.
jange Odgovori
Добро бре народе, шта год урадио дал то био СНС или било ко не ваља. Странка поменута бар ради за разлику од предходних и "ново отворених" шалабајзера и терача магле. Ове слепе што пишу и лупају о тастатуру и плаћене дежурне будале, треба им један добар туристички водич кроз Суботицу. Да види шта је учињено а шта обећано па учињено. Дежурним свирачима к.... није место ту. Обрните се око своје осе, и пољубите их у д.... јер ипак они раде. Поздрав....
Шишач снс-ОВАЦА
Ти чак ни у д..е ме можеш да их пољубиш све док се из истог не извучеш!
Mr Comment
А ти “фризеру за овце” би за почетак требало да будеш писмен, па тек онда да се осмелиш да прокоментаришеш нешто!
Шишач снс-ОВАЦА
Ех, кад и то доживех да ме неписмена снс-ОВЦА критикује око писмености, наравно без аргумената, уместо да буде задовољна и кротка јер је добро шишам!
Jange Odgovori
Pa sta je, nije valjda da si se pronasao? Sta si dezurna budala ili dupe ljubac ? Ne brini ti gde sam ja, bolje pogledaj gde si ti. Garant si dlakavi dripac u mracnoj sobi za kompom i vrebas SNS "botove". Hahaha pozdrav ovcice, ostani u stadu gde ti je mesto.
Шишач снс-ОВАЦА
JANGE,
Ха, ха, ха... Стара прича - ево га, препознао се, а ја само волим да вас шишам. Дупељубац се пише састављено, неписмени! Но, то ти је опроштено пошто си ти дупеувлакач, па то боље знаш. Важи, ја ћу у стадо, а ти не излази из гузе, да менторима не оштетиш унутрашње органе, онако подуо као сунђер, натопљен соковима унутрашњих органа, нарочито оних препознатљивих по миомирисима.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.