Komentara: 3
Pregleda: 5574

Merkator-S i Ekonomski fakultet u Subotici uspostavili saradnju

25.07.2011. u 18:37h
Izvor: RTV
Merkator-S i Ekonomski fakultet u Subotici uspostavili saradnju

Kompanija "Mercator-S" potpisala je danas Ugovor o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Subotici koji će akademcima te visokoobrazovne ustanove omogućiti da stiču praksu u "Merkatoru".

Ugovor o poslovnoj saradnji omogućiće studentima Ekonomskog fakulteta Subotica Univerziteta u Novom Sadu, da od menadžera iz "Mercatora-S" dobiju praktična znanja iz oblasti trgovine, usluge i menadžmenta, navedeno je u saopštenju "Mercatora-S".

Tokom studija, studentima će biti omogućeno obavljanje stručne prakse u "Mercatoru-S", podrška prilikom izrade seminarskih, pristupnih, završnih, diplomskih, master i doktorskih radova, kao i istraživački rad. 

Ugovor su potpisali članica Uprave Grupe "Mercator" za "Mercator trgovinu jugoistočne Evrope" Stanka Čurović i dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici, dr Nenad Vunjak.

Sporazum, pružajući mogućnost zajedničkog nastupa "Mercatora-S" i Ekonomskog fakulteta, predstavlja osnovu za brži razvoj saradnje i povezivanja sa drugim stručnim i obrazovnim institucijama i sprovođenje najnovijih naučnih dostignuća iz zemlje i inostranstva u edukativnim i praktičnim segmentima trgovine. 

"Poslujući u Srbiji, već gotovo jednu deceniju, kompanija Mercator-S je mnogo puta do sada potvrdila svoje društveno odgovorno poslovanje smatrajući da je ulaganje u druge, zapravo ulaganje u bolju budućnost za sve nas", piše u saopštenju.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5574
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

merkator-s

merkator

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.