Komentara: 1
Pregleda: 4599

Memorijalni turnir u Bajmoku ulazi u završnicu

24.07.2014. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Pre nešto više od nedelju dana počeo je 8. tradicionalni turnir u malom fudbalu u znak sećanja na legendarnog bajmočkog i subotičkog fudbalera Stevana Vitkovića - Ribe. Turnir je otvorio Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada Subotice. Paralelno sa fudbalom održava se i teniski turnir. Finala u ova dva sporta zakazana su za subotu.
Memorijalni turnir u Bajmoku ulazi u završnicu

Nakon šest takmičarskih večeri u sklopu takmičenja koje se održava na terenu Sportskog centru "Rata" u Bajmoku, turnir je doašo u elminiacionu fazu, odnosno na mečeve četvrtfinala. Najuspešnije ekipe nakon takmičenja po grupama su ekipe "Pozeri 69" i "Agrarpromet.

Večeras su na programu četvrtfinalni dueli u kojima se od 20 časova sastaju ekipe Bebe i Kajaš, zatim od 20,50 časova Agrarpromet i Trojanci, slede Pozeri 69 i Gledaj majku biraj ćerku (21,40) i u poslednjem meču četvrtfinala koji po rasporedu počinje u 22,30 sastaju se Barabe i Ewas.

Najefikadniji na turniru tokom dosadašnjeg dela takmičenja su Srđan Rajić (Barabe) sa šest psotignutih golova, slede Predrag Tomi (Barabe) i Dejan Vuković (Bebe) sa po pet dok su po četiri gola postigli Dejan Gardašević (Agrarpromet), Nenad Vuković (Trojanci), Miloš Stojanović (Pozeri 69) i Miloš Ljubojčić (pozeri 69).

Memorijalni turnir u Bajmoku ulazi u završnicu

Pored takmičenja u malom fudbalu na terenima SC "Rata" u subotu je održana "Kotlićijada". U zvaničnom takmičenju učestvovale su 22 ekipe, a pobedu je odnela ekipa bajmočkog sajta bajmok.co. Pored više od 150 učesnika u 22 ekipe samoj manifestaciji prisustvovalo je još nekoliko stotina posmatrača i gostiju koji su zajedno sa takmičarima uz živu muziku nastavili druženje do kasno u noć.

Memorijalni turnir u Bajmoku ulazi u završnicu

Humanitarni turnir dublova u tenisu takođe ulazi u završnu fazu. Polufinalni mečevi u tenisu su predviđeni za petak, a finala teniskog i fudbalskog turnira za subotu, 26. jul.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4599

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

mali fudbal

memorijalni turnir stevan vitković riba

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.