Komentara: 0
Pregleda: 2908

Međunarodni džudo turnir - Kup Drobeta

05.07.2011. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Međunarodni džudo turnir - Kup Drobeta
Džudo klub Radnički Subotica učestvovao je na međunarodnom džudo turniru "Kup Drobeta" u Drobeta Turnu Severin u Rumuniji, održanom od 01.-03.07.2011. godine. Na takmičenju je učešće uzelo preko 400 takmičara iz preko 50 klubova iz 7 država i to: Bugarske, Srbije, Makedonije, Grčke, Mađarske, Hrvatske i Rumunije.

U predivnoj organizaciji kako smeštaja tako i takmičenja postignuti su veoma dobri rezultati. Turnir se odvijao u dva dana, subota 02.07. takmičenje pionira i juniora, a drugog dana, 03.07.takmičenje kadeta i seniora.

Prvog dana džudo klub Radnički je nastupio sa tri takmičara.U kategoriji pionira do 38kg Luka Franović je osvojio treće mesto i bronzu. U kategoriji +60kg Nemanja Milovanović je izgubio u borbi za medalju i plasirao se na peto mesto.Helena Kanjo je u kategoriji do 44kg izgubila na bodove u finalu i okitila se srebrom. Treba napomenuti da su bile spojene starosne kategorije i naši takmičari su se borili sa starijima od sebe za po 2-3 god.

Drugog dana su nastupili kadeti i seniori. Helena Kanjo je u kategoriji do 44kg iako tek pionir uspela da osvoji prvo mesto i zlato. Blanka Kele je u kategoriji do 48kg osvojila treće mesto. Ervin Kanjo je do 60kg izgubio u borbi za medalju i zauzeo peto mesto. U kategoriji seniora do 100kg Milošević Đorđe je osvojio bronzanu medalju, isto kao i Fajs Edvard u super teškoj kategoriji +100kg.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2908
Povezane teme

rvanje

kup dobreta

džudo klub radnički

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.