Komentara: 0
Pregleda: 2017

Međufestivalski duh Summer3p-a

25.11.2014. u 17:47h
Izvor: RTV Yueco
Međufestivalski duh Summer3p-a

Sinoć je u Modernoj galeriji 'Likovni susret' otvorena izložba pod nazivom Summer3p Workshop Art na kojoj su prikazani radovi nastali na Summer3p radionicama dva umetnika iz Subotice: akademskog slikara Emila Kadrića i umetnika Jugoslava Ćuge Sivića, koji godinama unazad sarađuju sa Summer3p festivalom.

Takođe je predstavljena atraktivna selekcija foto i video materijala sa prethodnih izdanja Festivala. Izložba će trajati do 28. novembra. 

Događaj pod nazivom Summer3p Postfestum održaće se u subotu, 29. novembra, na Ženskom štrandu kraj jezera Palić. Nastupiće DJ reprezentacija subotičke elektronske scene.

Gostujući u jučerašnoj emisiji “Yu eco popodne” Ivan Vujić iz organizacije ovog festivala je rekao da se ovakvim događajima održava duh festivala u međufestivalskom periodu.

Izvor: RTV Yueco
Izložba "Summer3p Workshop Art" Izložba "Summer3p Workshop Art" Izložba "Summer3p Workshop Art" Izložba "Summer3p Workshop Art" Izložba "Summer3p Workshop Art" Izložba "Summer3p Workshop Art" Izložba "Summer3p Workshop Art" Izložba "Summer3p Workshop Art"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2017
Povezane teme

summer3p

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.