Komentara: 0
Pregleda: 8039
Foto

Maturanti Gimnazije proslavili kraj škole

25.05.2019. u 19:02h
Izvor: TV Subotica
Maturanti Gimnazije proslavili kraj škole

Maturanti Gimnazije „Svetozar Marković“, tradicionalno su proslavili poslednji dan svog srednjoškolskog obrazovanja uz trubače, igru i pesmu.

Kao i mnoge generacije gimnazijalaca pre njih, ponosno su prošetali gradom, zajedno sa svojim profesorima i ponekim  sugrađanima koji su ih pratili i zajedno sa njima plesali.

Kupanje u fontani ove godine je izostalo, ali su majice sa natpisima bile tu da podsete na neku anegdotu nastalu tokom četiri godine provedene u ovoj ustanovi. Generacija učenika upisanih 2015.godine, sutra kreće svojim stopama, a nama su rekli po čemu će pamtiti Gimnaziju i šta su njihovi planovi.

Maturanti Gimnazije proslavili kraj škole

Maturanti Gimnazije proslavili kraj škole

Pamtiću mnoga poznanstva koja sam stekla tokom četiri godine, a takođe izvanredno opšte znanje koje se stiče u Gimnaziji. Planiram da upišem farmaciju u Novom Sadu, kaže Mila Kolundžić.

Uroš Slavčev kaže da mu je žao što se ovaj deo školovanja završio i što se rastaje sa generacijom. Planira da upiše da studira matematiku.

Izvor: TV Subotica
Maturanti subotičke gimnazije Maturanti subotičke gimnazije Maturanti subotičke gimnazije Maturanti subotičke gimnazije Maturanti subotičke gimnazije Maturanti subotičke gimnazije Maturanti subotičke gimnazije Maturanti subotičke gimnazije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 8039
Povezane teme

subotički maturanti

maturanti gimnazije

maturanti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.