• Pregleda: 1779

Maštaonice Gradske biblioteke

U okviru Letnjeg programa Gradska biblioteka nudi ,izmedju ostalog,trojezične programe “Maštaonice”. Namenjene, kako se u pozivu navodi, budućim piscima i diplomiranim čitačima knjiga, stripova, bajki, priča.
Maštaonice Gradske biblioteke

Svakog ponedeljka od 19 časova u prostorijama Gradske biblioteke održavaće se maštaonica na hrvatskom jeziku, a nju će voditi Željka Zelić, diplomirani novinarka  i prevoditeljka.

Svakog utorka u 18 časova u prostorijama Gradske biblioteke održavaće se Maštaonica na srpskom jeziku. Maštaonicu na srpskom jeziku će voditi Marijana Vasilijević, diplomirana  pedagoškinja  i autorka Radionica.

Svakog četvrtka od 19 časova održavaće se Maštaonica na mađarskom jeziku koju će voditi Biro Timea,apsolventkinja na odseku hungarologije, Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Izvor: RTV City

povezane teme

3
mst Odgovori
:)))) Za koji uzrast je predviđen program? Bilo bi dobro kada bi na sajtu bio unapred objavljen program za narednu nedelju (izvinjavam se ako je već negde objavljeno).
Sanja Odgovori
Program Maštaonice je predviđen za decu od 3 do 8 razreda. Formirale bi se 2 grupe, u prvoj grupi bi bila deca od 3 do 6 razreda, a u drugoj od 6 do 8 razreda. Radionice će početi 1. jula.
mst Odgovori
Hvala :)))
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.