Komentara: 0
Pregleda: 2926

Marketing u farmaciji

25.04.2009. u 12:10h
Izvor: RTV Yueco
Marketing u farmaciji

Druga međunarodna konferencija "Marketing u farmaciji" održana je u našem gradu u hotelu "Galleria". Veliki broj učesnika, kao i renomirani predavači iz zemlje i inostranstva, u protekla dva dana su govorili o unapređenju apotekarskog sektora u Srbiji. A prema anketi, koja je sprovedena među našim sugrađanima, subotičke Apoteke se nalaze na vrlo visokoj poziciji u pružanju usluga i komunikacije.

Strategija i planovi razvoja apotekarskog sektora Srbije, novine u farmaceutskim uslugama, savetodavna uloga i odgovornosti farmaceuta u informisanju pacijenata - korisnika usluge, važnost kontinuirane edukacije i timskog rada, sagledavanje postojećih problema i rešenja primenjena u okruženju, neke su od tema koje su bile posvećene Drugoj mežunarodnoj konferenciji "Marketing u farmaciji - standardizacijametoda u promotivno propagandnim farmaceutskim porukama"

Što se tiče rada subotičkih Apoteka, on se nalazi na vrlo visokom nivou kao i komunikacija između farmaceutskih radnika i korisnika njihovih usluga tj. pacijenata.

Na panelima i interaktivnim radionicama govorili su uvaženi profesori beogradskog i novosadskog univerziteta kao i stručnjaci iz Srbije i inostranstva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2926
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.