• Pregleda: 3043

Manje problema u saobraćaju tokom prethodne sedmice

Manje problema u saobraćaju tokom prethodne sedmice

U periodu od 12. do 18. oktobra 2015. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode, četiri osobe su lakše povređene, dok je u tri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici su u navedenom periodu imali 11 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Mister G Odgovori
Manji problem?
U petak na semaforu kod Patrije je bilo umetnost skrenuti levo prema jadranu na zeleno svetlo
Pravdoljub.. Odgovori
Saobraćajna policija PU Subotica,usprkos svojim nastojanjima još nije u potpunosti izvršila suzbijanje nasilničke vožnje koja se odvija na putnom pravcu od Subotice preko Ljutova i Tavankuta do Skendereva. Mnogobrojna vozila koja se kreću ovom trasom izložena su isto kao i ostali učesnici u saobraćaju na milost i nemilost svim neodgovornim vozačima i to:Motociklisti sa kross motorima,neosvetljeni biciklisti,traktori sa svojim vangabaritnim mašinama koje vuku za sobom u kampanji ovojesenskih poljoprivrednih radova,usled kišnog vremena isti ti traktori sa svojim mašinama iznose gomile blata na kolovoz. Postoji opravdanost da pripadnici SSP PU Subotica više patroliraju na navedenim trasama jer se zakon ne poštuje čak ni u zonama škola gde je ograničenje 30 km na čas dok mnogobrojni učesnici u saobraćaju za to nemare te voze daleko brže nego što je to dozvoljeno. Ipak mislim da su životi i zdravlje svih nas daleko ispred interesa vozača koji svojom brzinom i nemarnošću želi da na cilj stigne 5 ili 10 minuta ranije. Ovakvim ponašanjem neće stići nigde,osim nedao Bog u mrtvački kovčeg ili u zatvor.
Neša... Odgovori
"Manje problema u saobraćaju tokom prethodne sedmice"

Posledica manjeg obima saobraćaja zbog smanjenja broja vozila i građana odlaskom jednog dela u inostranstvo trbuhom za kruhom.

Vučić: "Evo, pročitajte ove brojeve. Mene je sramota da ih pročitam koliko su dobri. Sramota me, bolje da ne govorim narodu zato što... Naravno da mi je drago, skoro da sam plakao od sreće danas."

-*-

Reakcija na gostovanje Vučića na Pinku:

https://www.youtube.com/watch?v=YpsO7mmT-1I
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.