Komentara: 27
Pregleda: 25196

Maloletnik pokušao da ubije oca

25.04.2020. u 16:09h > 20:37
Izvor: Subotica.com
Maloletni L.N. (16) jutros u porodičnom domu u naselju "Novo selo" napao je nožem svog oca Z.N. (54) i naneo mu povrede opasne po život. Povređeni čovek se sam javio u Opštu bolnicu, gde se još uvek nalazi, a po poslednjim informacija u stabilnom je zdravstvenom stanju.
Maloletnik pokušao da ubije oca

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, ali maloletnik se zaključao u sobu i nije hteo da otvori vrata. Zbog toga je uključen i pregovarački tim, a posle sat vremena dečko je priveden.

Događaj nam je potvrdilo Više javno tužilaštvo koje zajedno sa policijom radi na ovom slučaju, kao i da se kao starijem maloletniku na teret stavlja pokušaj ubistva.

Istraga će utvrditi šta se desilo u porodičnom domu i šta je dovelo do toga da dete digne ruku na oca. Nezvanično saznajemo da je maloletnik imao psihičkih problema od ranije.

U Opštoj bolnici su potvrdili da je jutros na hitan prijem primljen muškarac sa povredama grudnog koša, čije je stanje za sada stabilno. 

- Muškarac je zadobio ubodnu ranu, u predelu grudnog koša, pretpostavljamo od noža . Ima povredu mekih tkiva i prisustvo vazduha u pleuralnom prostoru. Primljen je na Odeljenje hirurgije radi dalje opsvervacije i trenutno je u stabilnom stanju - kaže dr Mirsad Maljanović.
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 25196
Povezane teme

pokušaj ubistva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.