Komentara: 7
Pregleda: 2611

Malo gledalaca na humanitarnoj utakmici

14.11.2011. u 20:03h
Izvor: RTV City
Malo gledalaca na humanitarnoj utakmici

Pred nedopustivo malim brojem gledalaca, njih svega stotinjak, juče je na gradskom stadionu odigrana utakmica humanitarnog karaktera koja se svojim održavanjem uključila u akciju bitka za bebe i kupovinu inkubatora za dečije odelenje gradske bolnice u Subotici.

Jesenji prvak u ženskom fudbalu Spartak Jaffa suprotstavio se javnim ličnostima našeg grada, bivšim sportistima, estradnim umetnicima među kojima su bili i Zoran Kuntić, Zoran Njeguš, Momir Ćirić, Gabor Sagmajster, Đula Mešter i drugi. Rezultat nije bio u prvom planu, a utakmica je završena nerešeno 3-3. Spartak je poveo sa 3-0 ali su se domaće zvezde trgle u nastavku i učinili susret prilično zanimljivim.

Prema rečima jednog od organizatora ove akcije do sada je prikupljeno više od pola miliona dinara a tačan iznos znaće se po okončanju ove akcije za nekoliko dana.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2611
Povezane teme

Humanitarna akcija

bitka za bebe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.