Komentara: 0
Pregleda: 1919

Mali fudbal: Subotica pobednik u grupi gradova na Memorijalu "Igrajmo za 16"

08.04.2019. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Ekipa "Subotica" koja je predstavljala naš grad na Memorijalnom turniru "Igrajmo za 16" u spomen na žrtve bombardovanja zgrade RTS-a, osvojila je prvo mesto u grupi gradova. Subotičani su nakon dvodnevnog takmičenja bili najbolji u konkurenciji osam ekipa i obezbedili plasman i borbu za superfinale.
Mali fudbal: Subotica pobednik u grupi gradova na Memorijalu "Igrajmo za 16"

U konkurenciji osam gradova Subotica je pobedila na Memorijalu "Igrajmo za 16" koji se održava u Beogradu. Pobedom u grupi gradova predstavnik Subotice, kome je učešće i odlazak na turnir obezbedio gradski Sportski savez, je kao najbolji izborio dalje takmičenje za superfinale.

Subotičani su se nadmetali sa timovima pobednicima iz Šapca, Kragujevca, Požarevca, Zrenjanina, Niša, Vrnjačke Banje i Bora. Timovi su bili podeljeni u dve grupe. Naš predstavnik je bio u grupi sa Šapcom, Kragujevcem i Požarevcem. U grupnoj fazi Subotica je ostvarila pobedu od 3:0 protiv Šapca, dok je poražena od Požarevca sa 2:0. U meču odluke Subotičani su pobedili Kragujevac sa 2:0 i zauzeli drugo mesto.

U mečevima odluke za konačnog pobednika „grupe gradovi“ u polufinalu Subotica je pobedila Niš sa 1:0. U finalu snage su odmerili Požarevac i Subotičani. Predstavnik našeg grada bio je bolji i pobedom od 2:1 stigao do pehara, ali i plasmana u dalje takmičenje. Pobednički pehar najboljem u grupi gradova Memorijala "Igrajmo za 16" predao je Veselin Grozdanić .

Ekipa Subotice nastupila je u sastavu: Miloš Bjelica, Jovan Ivančić, Miloš Selak, Nikola Ivanišević, Luka Kalajdžić, Stefan Đukić, Zdravko Maravić, Kornel Sabo, Nenad Lazinica i Gojko Ćuk.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1919
Povezane teme

mali fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.