Komentara: 1
Pregleda: 2153

Mali fudbal: "Spartak" formira igrački kadar za novu sezonu

09.08.2021. u 17:46h
Izvor: Subotica.com
Dok se igrači nalaze na zasluženoj pauzi posle odlične sezone na debiju, uprava Kluba malog fudbala „Spartak“ vredno radi na dovođenju pojačanja za predstojeće prvenstvo. Ambicije Subotičana su jasne za novu sezonu. Cilj je da se tim pojača i da se obezbedi plasman u Drugu futsal ligu Srbije.
Mali fudbal: "Spartak" formira igrački kadar za novu sezonu

Rukovodstvo Spartaka na čelu sa predsednikom Goranom Popovićem i saradnicima Marijanom Tumbasem i Milanom Sekulićem već je angažovalo četvoricu iskusnih i kvalitetnih igrača. U redove plavo belih stigli su Čedomir Tomčić, Milan Čičić, Nikola Tomić i Veselin Guberinić.

- Zadovoljstvo je predstaviti veliko pojačanje naše ekipe. Veselin Guberinić dobro je poznato ime i čas nam je što će biti deo ekipe. Guberinić će preuzeti kapitensku traku i predvoditi tim koji ove godine ima najveće moguće ambicije, a to je ulazak u Drugu futsal ligu Srbije – rekao je Goran Popović predsednik Spartaka.

Pored navedenog četverca sigurno je da će do početka prvenstva koji još nije definisan, biti novih igrača u Spartaku. Subotičani će 20. avgusta i zvanično početi pripreme, a do tada će se znati da li će biti promena u sistemu takmičenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2153
Povezane teme

klub malog fudbala spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.