Komentara: 0
Pregleda: 3764

Mali fudbal: "Šeki enterijeri - Real impeks" pobednik 2. Memorijala "Boris Popović Pop"

05.07.2021. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Sinoć je završen 2. Memorijalni turnir u malom fudbalu "Boris Popović- Pop" na kome je učestvovalo 16 ekipa. I ovog puta turnir, koji se igra u znak sećanja na prerano preminulog Borisa Popovića, je bio humanitarnog karaktera, a pobednički trofej ponovo je osvojila ekipa „Šeki enterijeri – Real impeks“.
Mali fudbal: "Šeki enterijeri - Real impeks" pobednik 2. Memorijala "Boris Popović Pop"

U finalnoj utakmici „Šeki enterijeri – Real impeks“ savladao je ekipi „Došlov company“ sa 4:2. Utakmica je bila veoma dinamična, zanimljiva do poslednjeg trenutka. "Došlov company" je poveo golom Zolnajića, Guberinić je izjednačio. U nastavku se vodila velika borba. Tomčić je prokrenuo rezultat. Blo je protesta oko tog drugog pogotka kuda je lopta ušla u mrežu, ali je utakmica nastavljena. Čičić je još dva puta zatresao mrežu protivnika za 4:1, a konačnih 4:2 postavio je Arežina.

Šeki Enterijeri – Real impeks: Vukoslavović, Čičić, Tomčić, Guberinić, Popović, N. Nedić, G. Nedić, Tomić, Jovetić, Romić, Žeravica. Došlov company: Bijelica, Zolnajić, Arežina, Mijatović, Šijačić, Gavrić, Došlov, Glišović, Đurović, Nađ, Žiža.

Mali fudbal: "Šeki enterijeri - Real impeks" pobednik 2. Memorijala "Boris Popović Pop"

Mali fudbal: "Šeki enterijeri - Real impeks" pobednik 2. Memorijala "Boris Popović Pop"

U meču za treće mesto snage su odmerili Pekara „Beli golub“ iz Bajmoka i „Terminal“, ekipa koja je ove godine najprijatnije iznenađenje na turniru. Bajmočani su bili bolji, pobedili su sa 4:3 i zasluženo osvojili treće mesto.

Pekara „Beli golub“ Bajmok: Ristić, Cvetković, Z.Maravić, Marinković, Ljubojčić, Lebović, Lazić, Suknović, Stojanović, P. Maravić, Ivković.Terminal: Sabo, S.Pejak, Bator, Perišin, Tomić, N. Ćeklić, N.Pejak, Bodrožić, D. Ćeklić, Trbović

Mali fudbal: "Šeki enterijeri - Real impeks" pobednik 2. Memorijala "Boris Popović Pop"

U poluvremenu finalne utakmice nastuplia je balerina Kalina Šarčević iz Baletske škole „Raičević“ i mališani iz „Kolevke“ koji su otpevali pesmicu za svog drugara Sašu, za koga su se prikupljala sredstva na turniru.

Mali fudbal: "Šeki enterijeri - Real impeks" pobednik 2. Memorijala "Boris Popović Pop"Na kraju su dodeljeni pehari, medalje, nagrade, ali i plakete najboljim pojedincima. Kao i prošle godine za najboljeg igrača proglašen je Veselin Guberinić iz ekipe „Šeki enterijeri-Real impeks“, najbolji golman je Dušan Vukoslavović takođe iz pobedničke ekipe, dok za najboljeg strelca proglašen Aleksandar Zolnajić iz ekipe „Došlov company“ sa 11 postignutigh golova. Nagradni fond i ove godine iznosio je 220.000 dinara. Pobedniku je pripao ček u iznosu od 150.000, drugoplasiranoj ekipi 50.000 i trećeplasiranoj 20.000 dinara.

Sva sredstva od prodatih ulaznica tokom sedam dana koliko je turnir trajao  i dobrovoljnih priloga  ićiće za lečenje dečaka Saše Vojnić Purčara kome je neophodna pomoć za lečenje od malignog tumora na oku.

Mali fudbal: "Šeki enterijeri - Real impeks" pobednik 2. Memorijala "Boris Popović Pop"Finalisti turnira uz zajednički dogovor pre meča odlučili su da će oba tima od svojih nagrada uplatiti po 15.000 dinara, dok je ekipa „Zdravko“ sa svojim prijateljima prikupila 13.500 dinara. Dečica iz vrtića „Alisa“, grupa „Oblačić“ takođe se pridružila akciji i uplatila 6.000 dinara. Tokom narednih dana biće objavljeno i koliko je ukupno prikupljeno sredstava koja će biti uplaćena za lečenje malog Saše.

Organizator turnira je Goran Popović, Borisov brat, uz podršku Lokalne samouprave i Sportskog saveza Subotice. Pehare i priznanja finalistima uručili su Goran Popović, Nataša Aleksić, član Gradskog veća Subotice zadužena za sport i omladinu i Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3764
Povezane teme

mali fudbal

memorijal boris popović pop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.