Komentara: 0
Pregleda: 1970

Mali fudbal: "Kraljevina Srbije Peđa RS auto" pobednik Letnjeg turnira na Prvomajskoj

31.08.2019. u 17:26h
Izvor: Subotica.com
Ekipa "Kraljevina Srbije Peđa RS auto" pobednik je Letnjeg turnira u malom fudbalu koji se proteklih desetak dana održavao na terenima SRC "Prvomajska". U finalu „Kraljevina Srbija“ savladala je Bajmok sa 3:2.
Mali fudbal: "Kraljevina Srbije Peđa RS auto" pobednik Letnjeg turnira na Prvomajskoj

Završen je Letnji turnir u malom fudbalu, a ček od 100.000 dinara i pobednički pehar pripali su ekipi "Kraljevine Srbije" koja je u finalu savladala Bajmok sa 3:2. Treće mesto pripalo je "NTM Čikerija".

Finalni meč bio je izuzetno zanimljiv i neizvestan, a na kraju je "Kraljevina Srbije" ipak uspela da zatrese mrežu Bajmoka za pobedu. Kod rezultata 2:2 precizan je bio Veselin Guberinić i svojoj ekipi doneo radost i nagradu od 100.00 dinara.

Utakmica za treće mesto završena je pobedom "NTM Čikerija" nad "Europartner" sa 3:2.

Na kraju finala proglašeni su i najbolji pojedinci turnira. Dušan Radošević, komesar takmičenja uručio je plakete. Najbolji golman je Vladimir Horvacki iz trećeplasirane ekipe. Gojko Ćuk  iz ekipe "Kraljevina Srbija Peđa RS auto" sa 13 postignutih golova na turniru poneo je priznanje najboljeg strelca, dok je za najboljeg igrača proglašen Čedomir Žarković, takođe iz pobedničke ekipe.

Medalje, pehare i veliki prelazni pehar kapitenu šampionske ekipe uručio  je Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1970
Povezane teme

teren u prvomajskoj ulici

prvomajska

mali fudbal

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.