Komentara: 2
Pregleda: 4729

Majski 5 plus

24.05.2011. u 22:54h
Izvor: RTV Yueco
Majski 5 plus

Izašao je majski 5 plus magazin.

Najbolji školski list u Vojvodini, po izboru stručnog žirija, subotički 5+, i ovog maja, posvećen je maturantima.

Majski broj donosi foto-reportažu iz Ekonomske škole, ekskluzivan intervju sa Martom Šebešćen, razgovore sa najboljim maturantima, vesti iz škola, priče, pesme i crteže učenika, pregled novih kompjuterskih igrica, filmova, muzičkih albuma i web sajtova; reportažu iz palićkog ZOO vrta; savete psihologa i ginekologa; foto-galerije sa maturskih ekskurzija i još mnogo toga interesantnog za srednjoškolski uzrast.

Novine su dvojezične, a dele se besplatno po subotičkim srednjim školama. Izdavač novina je Dom učenika iz Subotice, a pod pokroviteljstvom Gradskog veća za oblast obrazovanja, vaspitanja, kulture i informisanja i Fondacije FOKUS. Tekstove pišu i uređuju učenici iz svih subotičkih srednjih škola, uz pomoć novinarki Margarete Tomo i Tatjane Mandić Takač. Glavni i odgovorni urednik novina je Boris Cupać.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4729
Povezane teme

pet plus

majski broj časopisa pet plus

časopis za srednjoškolce

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.