• Pregleda: 7264

Ljubiša Stepanović ili Toni Bedalov na čelu Radio Subotice?

Ljubiša Stepanović ili Toni Bedalov na čelu Radio Subotice?

Upravni odbor Radio Subotice je nakon razmatranja pristiglih prijava na konkurs za izbor direktora Javnog preduzeća Radio Subotica, na mandatni period od četiri godine, odlučio da se ova tačka povuče sa dnevnog reda, saopštava ovaj radio. Na konkurs su se javila dva kandidata - aktuelni v. d. direktora Radio Subotice Toni Bedalov i novinar Subotičkih novina Ljubiša Stepanović.

Upravni odbor je jednoglasno doneo odluku da se izbor novog direktora odloži zbog potrebe da se obave konsultacije sa pravnom službom osnivača, odnosno gradskom upravom o konkursnoj prijavi Tonija Bedalova. Naime, prema evidenciji Privrednog registra, Bedalov je i vlasnik privatne agencije „Tauer“, koja se bavi reklamnom delatnošću.

Izvor: Dnevnik "Danas"

povezane teme

14
Suboticanin s Pedigre(j)om Odgovori
Nemojte ljudi Ljubišu ko boga vas molim !
Čovek koji konstntno bruka novinarsku profesiju i piše članke po subotičkin novinama koje ne dolikuju ni jednom Kuriru, a ne "gradjanskim" novinama kao što su Subotičke.
Da budem jasan - ne navijam za Bedalova, ali je on daleko manje zlo od gore pomenutog "novinara".
Gremlin Snowboy Odgovori
Ljubiša Stepanović!
rufus Odgovori
opet sve pošteno,ma koga više lažete.
Terier Odgovori
Glasam za Tonija
R.L. Odgovori
jedan gori nego drugi!!!
Igor Odgovori
PA JA OVO GOVORIM DANIMA,NEDELJAMA,MESECIMA,GODINAMA....
" Bedalov je i vlasnik privatne agencije „Tauer“, koja se bavi reklamnom delatnošću."
davor Odgovori
Ni jedan ni drugi sve barabe!
D.L. Odgovori
Sad će gospoda iz pravne službe gradske uprave doneti odluku, ili da to što je Toni Bedalov vlasnik marketiške agencije ne predstavlja smetnju ili će mu dati dodatni rok da svoja "upravljačka prava" prenese na svoju babu,ženu,svastiku...bilo koga.Kad je reč o gaženju zakonskih normi, oni su majstori u tome!
Nixx Odgovori
Nemojte zaboraviti da je Toni i savetnik gradonačelnika, uvaženi vitez vina, neki faktor u kvazimasonskoj loži Rotary kluba Palić, i ono četvrto...što bi naravno cenzurisali :)
Ako izgubi ovu funkciju, pa kako će se izboriti za komad hleba?!?
Biće on i gradonačelnik jednog dana...setite se gde je počeo, kako i pre koliko godina...polako, strpljivo, ali biće.
A na ovo pitanje, realno, ni jedan ni drugi.
Nik Odgovori
Biće direktor onaj koji jaču zaleđinu bude imao, to se zna. Toni svašta radi na sve strane za svakoga (nije ništa u negativnom kontekstu), a za Ljubišin dosadašnji rad ne znam detaljno... U principu, trebalo bi demokratskim putem odabrati boljeg i kvalitetnijeg, onog koji bi sebe potpuno dao u napred Radio Subotice.
Pile Odgovori
Ljubisa za direktora ?

Jel to neka neslana šala ?
lalalalala Odgovori
Ma dajte bre ljudi... Jedan od kandidata ima stranku na svojoj strani, a drugi zakon. Da vidimo koga ce gradska vlast postaviti na celo Radio Subotice. Na sajtu APR-a se inace od danas pored osnivaca agencije Tower imena Tonija Bedalova pojavilo i ime mame Jelene, kao poslovodje....
subotičanin Odgovori
Toni? Nikako...menja stranke kao Kameleon boju
petefi šandor Odgovori
Toni Bedalov glas za nekad najvećeg" Julovca" a sada velikog "demokratu"
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.