Komentara: 2
Pregleda: 2150

Liga sumnja u podatke Poreske uprave

24.11.2011. u 14:40h
Izvor: RTV Yueco
Liga sumnja u podatke Poreske uprave

Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine izražava nevericu u podatke filijale Poreske uprave da skoro svako treće subotičko domaćinstvo i preko 3 hiljade pravnih lica neuredno izmiruju svoja dugovanja po raznim poreskim obavezama državi.

Takođe, Gradska organizacija LSV Subotica izražava nevericu u iskrenost dela saopštenja subotičke filijale poreske uprave u kojem se navodi da je tako veliki broj obaveštenja poslat u interesu samih poreskih obveznika. Kako onda objasniti to da je veliki broj obaveštenja sa netačnim i neažurnim podacima, sa nedovoljno obrazloženim osnovama poreskog dugovanja, bez navedenog perioda nastanka dugovanja, a posebno - bez navođenja zakonskog roka zastarevanja dugovanja. Svi dobro znaju da se takve situacije nazivaju narodskim imenom – ako prođe, prođe !

Gradska organizacija LSV Subotica posebno želi da naglasi činjenicu da se u XXI veku, zbog neefikasnosti poreskih državnih organa, građanke i građani satima «disciplinuju» u dugim redovima pred šalterima, čija visina obavezno zahteva njihovo saginjanje. Pri tome, oni, pored svega, treba da plate i taksu na neefikasnost i neažurnost poreske uprave.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2150
Povezane teme

LSV

liga socijaldemokrata vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.