Komentara: 13
Pregleda: 6609

Leto na Paliću - otvorena kupališna sezona

18.06.2011. u 21:31h
Izvor: RTV Yueco
Leto na Paliću - otvorena kupališna sezona

Na Paliću je otvorena kupališna sezona. Rezultati analize kvaliteta vode očekuju se početkom sledeće nedelje, a preduzeće "Park Palić" je za sve koji žele da se kupaju u Palićkom jezeru obezbedilo tuševe i spasilačku službu na Muškom štrandu i Peščanoj plaži. Na raspolaganju je i termalni bazen, koji je sa radom počeo 4. juna, a kupačima će pored spasilaca na raspolaganju biti i relaksaciona masaža, hidroterapija i škola plivanja. Za ovo leto, na Paliću je planiran i niz drugih muzičkih, kulturnih i sportskih manifestacija.

Jedna od najznačajnijih kulturnih manifestacija ovog leta na Paliću biće Festival evropskog filma. Poćinje 16. i traje do 22. jula. Pored standardnog pratećeg programa na nekoliko lokacija, Palićki filmski festival biće mesto gde će moći da se pogleda gotovo sve iz savremene evropske kinematografije, ukupno 94 ostvarenja.

Osveženje kulturne ponude na Paliću predstavlja prvo međunarodno takmičenje u pevanju mjuzikla u čast jednog od najpoznatijih subotičkih kompozitora - Silvestera Levaia. Četvrtfinalna takmičenja su održana u 9 gradova sveta, a pevači koji su prošli dalje će 29. i 30. juna nastupiti na subotičkom polufinalu, nakon čega sledi gala veče na Paliću.

Od jula, pa sve do septembra, preduzeće Park Palić će organizovati ili pomoći organizaciju skoro 20 različitih kulturnih, muzičkih ili sporstkih manifestacija, proslava i festivala na Paliću.

Fotografije možete videti na linku: Mala gostiona - Koktel

Park Palić Mala gostiona Koktel

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 6609
Povezane teme

peščana plaža palić

Park Palić

Goran Gabrić

mala gostiona

termalni bazen na paliću

leto na paliću

pavle budinčević

dejan vujinović

kupališna sezona na paliću

kupanje na paliću

muški štrand

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.