Komentara: 36
Pregleda: 5680

LDP predstavio svoja 4 kandidata za republički parlament

03.03.2014. u 15:55h
Izvor: RTV Yueco
Gradski odbor Liberalno demokratske partije predstavio je svoja 4 kandidata na listi za Republičke izbore.
LDP predstavio svoja 4 kandidata za republički parlament

Po rečima predsednika ovog gradskog odbora Roberta Šebeka, LDP spremno dočekuje izbore i očekuju najbolje rezultate što se tiče dosadašnjih republičkih izbora, jer su oni jedini garant promena.

Kandidati za listu ispred LDP-a su Dragica Kustudić, Ištvan Huđi kao nestranačka ličnost, Bojan Race i Robert Šebek. Jedan od kandidata Ištvan Huđi je istakao da buduće reforme iziskuju socijalni dijalog, između svih socijalnih partnera, odnosno između Vlade, poslodavaca i sindikata.

Izvor: RTV Yueco
LDP: Predstavljanje liste kandidata za parlamentarne izbore LDP: Predstavljanje liste kandidata za parlamentarne izbore LDP: Predstavljanje liste kandidata za parlamentarne izbore LDP: Predstavljanje liste kandidata za parlamentarne izbore LDP: Predstavljanje liste kandidata za parlamentarne izbore LDP: Predstavljanje liste kandidata za parlamentarne izbore LDP: Predstavljanje liste kandidata za parlamentarne izbore LDP: Predstavljanje liste kandidata za parlamentarne izbore
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 36
Pregleda: 5680
Povezane teme

LDP Subotica

robert šebek

parlamentarni izbori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.