Komentara: 14
Pregleda: 6409

Lažni radnici Elektrovojvodine i dalje vrše prevare na teritoriji Subotice

05.08.2013. u 14:26h
Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Upozoravaju se građani Subotice na pojavu lažnih radnik Elektrovojvodine koji naplaćuju usluge na terenu u kešu, pod izgovorom da vrše određene usluge ovog preduzeća. Ovakve prevare potrebno je prijaviti na broj policije 192.
Lažni radnici Elektrovojvodine i dalje vrše prevare na teritoriji Subotice

Iz Elektrovojvodine, distributivnog sentra Subotica ponovo stiže upozorenje za sugrađane, korisnike elektroenergetskih usluga da se i dalje i sve češće prijavljuju slučajevi pojave nepoznatih lica koji se predstavljaju kao zaposleni Elektrovojvodine i traže novac za neke usluge zamene brojila, uklopnika i sl.

IZ ovog preduzeća napominju da radnici Elektrovojvodine ne naplaćuju u gotovini nikakve usluge na licu mesta, sva plaćanja se vrše preko računa, odnosno putem uplatnice.

U slučaju da se neko predstavi kao radnik Elektrovojvodine i zatraži novac za vršenje neke usluge, iz ovog preduzeća apeluju na savesne građane da ovakve slučajeve prijave nadležnim organima policije na telefon 192.

Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 6409

Povezana vest

Povezane teme

elektrovojvodina subotica

elektrodistribucija

prevara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.