Komentara: 20
Pregleda: 25923
Foto

Lažna dojava o bombi u Industrijskoj zoni

08.04.2019. u 17:52h > 19:03
Izvor: Subotica.com
Zbog dojave o postavljenoj bombi danas oko 14.30 časova evakuisani su proizvodni pogoni kompanija „Norma grupa“ i „Svarovski“ u Industrijskoj zoni „Mali Bajmok“. Posle sat i po vremena detaljne kontrole utvrđeno je da je dojava bila lažna.
Lažna dojava o bombi u Industrijskoj zoni

Kako smo saznali od radnika koji su hitno napustili svoja radna mesta u drugoj smeni, u pogonu se oglasio protivpožarni alarm i svi su krenuli da izlaze napolje. Vrlo brzo je evakuisano više stotina radnika.

- Verujemo da je dojava lažna, ali moramo priznati da nam nije bilo svejedno kada se oglasio alarm. Ovde je velika koncentracija ljudi, sve fabrike rade punom parom i ne možemo ni da zamislimo šta bi se desilo – rekao nam je kratko jedan od radnika, koji su halu napustili u grupi i radnim odelima.

Lažna dojava o bombi u Industrijskoj zoni

Na lice mesta su stigle brojne patrole policije i jedno vatogasno vozilo. Prilaz fabričkim halama je vrlo brzo blokiran i sat i po vremena nije bilo moguće prići.

Da li je u pitanju nečija neslana šala ili nešto drugo utvrdiće istraga.

Izvor: Subotica.com
Na lokaciji povodom dojave o bombi Na lokaciji povodom dojave o bombi Na lokaciji povodom dojave o bombi Na lokaciji povodom dojave o bombi Na lokaciji povodom dojave o bombi Na lokaciji povodom dojave o bombi Na lokaciji povodom dojave o bombi Na lokaciji povodom dojave o bombi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 20
Pregleda: 25923
Povezane teme

privredna zona mali bajmok

norma group

lažna dojava o bombi

norma grupa

fabrika norma

svarovski

fabrika svarovski

industrijska zona mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.