Komentara: 1
Pregleda: 3654

Kviz Gradske biblioteke:"Čitam i skitam"

30.01.2014. u 15:14h
Izvor: RTV Yueco
Šesti kviz za podsticanje čitanja pod nazivom „Čitam i skitam“ u organizaciji Gradske biblioteke Subotica počinje u subotu 1. februara i trajaće do 31.marta.
Kviz Gradske biblioteke:"Čitam i skitam"

Kviz je namenjen  učenicima osnovnih škola u Subotici, a sprovodi se na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku. Da bi deca mogla da učestvuju u kvizu, neophodno je da budu članovi Gradske biblioteke, a ukoliko to nisu, za vreme trajanja kviza mogu postati članovi ili obnoviti članstvo za vreme trajanja kviza, po promotivnoj ceni od 300 dinara.

Učesnici kviza treba da pročitaju određena dela i popune online upitnik na sajtu Biblioteke subiblioteka.rs i da pošalju popunjen upitnik najkasnije do 31. marta.

Završna svečanost i dodela 100 nagrada biće održana 2. aprila na Međunarodni dan knjige. Naš grad će biti domaćin nacionalnog obeležavanja Međunarodnog dana knjige, kada će završnoj svečanosti kviza prisustvovati i  srpska sekcija Međunarodnog odbora književnosti za decu i mlade - IBBY.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3654
Povezane teme

gradska biblioteka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.