• Pregleda: 3144

Kviz Gradske biblioteke:"Čitam i skitam"

Šesti kviz za podsticanje čitanja pod nazivom „Čitam i skitam“ u organizaciji Gradske biblioteke Subotica počinje u subotu 1. februara i trajaće do 31.marta.
Kviz Gradske biblioteke:"Čitam i skitam"

Kviz je namenjen  učenicima osnovnih škola u Subotici, a sprovodi se na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku. Da bi deca mogla da učestvuju u kvizu, neophodno je da budu članovi Gradske biblioteke, a ukoliko to nisu, za vreme trajanja kviza mogu postati članovi ili obnoviti članstvo za vreme trajanja kviza, po promotivnoj ceni od 300 dinara.

Učesnici kviza treba da pročitaju određena dela i popune online upitnik na sajtu Biblioteke subiblioteka.rs i da pošalju popunjen upitnik najkasnije do 31. marta.

Završna svečanost i dodela 100 nagrada biće održana 2. aprila na Međunarodni dan knjige. Naš grad će biti domaćin nacionalnog obeležavanja Međunarodnog dana knjige, kada će završnoj svečanosti kviza prisustvovati i  srpska sekcija Međunarodnog odbora književnosti za decu i mlade - IBBY.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Jasmina Peić

povezane teme

1
Lepi Odgovori
odlicna akcija!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.