Komentara: 0
Pregleda: 4118

Kurs u medicinskoj školi

09.04.2010. u 09:13h
Izvor: RTV Yueco
Kurs u medicinskoj školi

Srednja medinciska škola, srednja škola iz Kiškunhalaša i Belgijska firma Sintravest stupili su u zajedničcki projekat pod nazivom “Kobe”. Projekat, osim ostalog, sadrži dvodnevni kurs kozmetičara i fizioterapeuta, koji je održan u medincinskoj školi. Kurs su, osim predavača iz medicinske škole, držali stilistkinja i kozmetičari iz Belgije.

Milica Jovančić završila je srednju medicinsku školu za kozmetičkog tehničara, ali kaže da su ovakvi kursevi povoljni za dalje usavršavanje, što njoj i jeste cilj. Polaznici kursa su uglavnom bivši učenici srednje medicinske škole, ali i iskusnije kozmetičarke koje imaju svoje salone. Osim 15 kozmetičarki, na kursu je bilo i nekoliko frizera.

Polaznici kursa za fizioterapeute su, nekoliko učionica dalje, uvežbavali tehnike masiranje uz pomoć naših i Belgijskih predavača, fizioterapeuta. Isto kao i kod kozmetičara i ovde su većina njih bivši učenici srednje medicinske škole.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 4118
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.