Komentara: 1
Pregleda: 7695

Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision

26.05.2013. u 22:25h
Centar za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision, koji se nalazi u sklopu poliklinike Kuća zdravlja, je juče 25. maja, pod pokroviteljstvom kompanije Oktal Pharma d.o.o. iz Beograda, a u saradnji sa Oftalmološkom sekcijom Srpskog lekarskog društva i Oftalmološkom ordinacijom „Ilić“ iz Beograda, organizovao jednodnevni Kurs ehooftalmografije koji je okupio mnoga zvučna imena iz oblasti oftalmologije, sa teritorije cele Srbije.
Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision

Inicijativa za organizovanjem ovakvog događaja, proistekla je iz činjenice da je nakon gašenja Sekcije SLD za ultrazvuk, Društva za primenu ultrazvuka u medicini i Škole ultrazvuka koju je društvo organizovalo, prestalo i organizovanje ovakvih kurseva, koji su svakako od velikog značaja za sve stručnjake iz ove oblasti.

U toku dve sesije teorijskih predavanja, učesnici kursa su imali priliku da unaprede svoja znanja i razmene postojeća iskustva, prisustvujući predavanjima izuzetnih eksperata za ultrazvuk: prim. dr Božidar Ilić (Očna ordinacija „Ilić“), dr Mirjana Ilić (Očna ordinacija „Ilić“), prof. dr Ivan Stefanović (profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Klinika za očne bolesti, KCS), prim. dr Smiljka Đurić (Klinika za očne bolesti, KCS) i mr. dr Bojana Dačić Krnjaja (Klinika za očne bolesti KCS). Kao krajnji segment kursa, održan je i praktični deo, predvođen Olegom Satalovim, predstavnikom kompanije Accutome iz Filadelfije, koji je na praktičnim primerima učesnicima objasnio primenu prethodno stečenih znanja.

Kurs je organizovan u prelepom ambijentu Interšped špedicije, a svi prisutni su imali prilike da uživaju u vrhunskim delicijama kulinarskog osoblja vile Majur.

Ovaj kurs je samo jedan u nizu događaja koji će centar Perfect Vision sa zadovoljstvom organizovati i u budućnosti, doprinoseći na taj način usavršavanju i proširivanju stručnih znanja iz oblasti oftalmologije, sa krajnjim ciljem unapređenja zdravlja i kvaliteta života svojih pacijenata.

Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision Kurs ehooftalmografije u centru Perfect Vision
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7695
Povezane teme

kuća zdravlja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.