• Pregleda: 4534

Krov Hale sportova dobija novi izgled

Na Hali sportova u Dudovoj šumi trenutno se privode kraju radovi na sanaciji istočnog i severnog dela krova.Krov se prekriva limenim panelim kako taj deo Hale nebi više prokišnjavao. Investicija je vredna oko 2,5 miliona dinara.
Krov Hale sportova dobija novi izgled

Po rečima direktora JKP "Stadion" Roberta Tota krov na Hali sportova jedan je od prvih većih poslova koji je ove godine bio u planu da se realizuje kako istočni i severni deo nebi više prokišnjavao i kako bi se posle moglo početi sa unutrašnjim uređivanjem Hale sportova.

Investicija je vredna oko 2,5 miliona dinara od kojih je polovinu investirao grad a polovinu JKP "Stadion" iz sopstvenih sredstava.

Pored Hale sportova i Gradski stadion se od pre par meseci nalazi u nadležnosti JKP "Stadion", a po rečima Roberta Tota mnogo toga je do sada urađeno na i okolo samog stadiona.

Pored pomenuta dva objekta, tu je i Gradsko klizalište za koje je nabavljen materija kako bi se uradila ograda oko samog teren.Potrebno je uraditi i remont rolbe za led i mašine koja stvara ledenu podlogu.

Pored klizališta na Bazenu u Dudovoj šumi potrebno je prekriti bazen novim balonom međutim to ove godine neće biti moguće zbog ograničenih finansijskih sredstava. Zatvoren bazen na Prozivci biće okrečen dok je na Gradskom strelištu u toku poslednja faza rekonstrukcije krova.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

6
skela Odgovori
gde moze da se konkurise za ovaj posao???
miki Odgovori
A gde su reflektori na stadionu. Maglai je obecao da ce biti do septembra.
timberland Odgovori
Prvi i poslednji !!!
V Odgovori
Koliko ste Vi gospodine Tot Roberte potrošio miliona na razne stvari u tom JKP STADIONU od decembra 2013 pa do danas!!!
1.Nova sala u aprilu bez papira oko 1000000 (milion dinara)
2.Renoviranje bazena tj farbanje stepenica i tobogana 2000000 (miliona dinara)
3.Popravke krova i izmišljeni radovi na strelištu do sada 1000000 (milion dinara)
4.Plaćate privatnog advokata 35000 dinara svakog meseca to po godini dana iznosi 420000 hiljada dinara.
5.Unajmljujete privatne revizorske kuće i svakog meseca njihove revizije u proseku iznose oko 800000 hiljada dinara to je na godišnjem nivou oko 960000 hiljada dinara!
6.Upumpavanje u GRADSKI STADION na razne radove koji se vide i ne vide do sada 5000000 (miliona dinara)
7.Dve zaposlene radnice po ugovoru a zapošljavanje je zabranjeno sa platama po 40000 x 2 to će opet izaći na milionče ( jedna od tih radnica se sprema da bude zamenica direktora tj VAS, odnosno hoćete da smenite ZORANA KALINIĆA olimpijskog pobednika ime našeg grada i na njegovo mesto da postavite dotičnu damu )
8.Sveukupno ste potrošili na doručak Vas i vaših zaposlenih a znali ste iz koje kase se on finansira 10 zaposlenih x 300dinara po danu i to x 22 radna dana u mesecu = 66000 hiljada dinara i to sve x 9 meseci koliko ste vi na kormilu tog broda koji tone, iznosi poprilično precizno = 594000 dinara!!
i Dobro Vam je pitanje @SKELA postavio " KADA JE ROBERTE TOT BIO RASPISAN KONKURS ZA TE RADOVE NA KROVU" ???
saša Odgovori
@V
Gospođo blagajnice da li ste to Vi?
V Odgovori
@ Saša Saša lepi i neodoljivi revizor Saša. Baš si sladak!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.