• Pregleda: 5163

Krivične prijave zbog razbojništva i krađa u Čantaviru

Policija u Subotici rasvetlila je dva krivična dela razbojništva i šest teških krađa izvršenih na području Čantavira u poslednjih pet meseci.
Krivične prijave zbog razbojništva i krađa u Čantaviru

Osumnjičeni se terete da su od juna meseca, provaljivali u porodične kuće na području Čantavira iz kojih su protivpravno odneli novac, zlatni nakit, ručni alat i druge vrednosti, koje su potom prodavali, a novac trošili za svoje potrebe.

Policijski službenici su podneli krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, u redovnom postupku, protiv pet osoba iz Čantavira.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

6
KOLOMPAR-PETROVIĆ Odgovori
..ko su ? Sta su ? Odakle su ????
Vesko Odgovori
Polako napredujemo, od laksih - tezih krivicnih dela, prema najtezim oblicima pljacke.
Nadam se da je u pitanju, da za velike pljacke treba vise vremena, mada je dosta
godina proslo odkako su ocerupani veliki giganti, koji se ne mogi ni izreci u jednoj reci.
mislilac Odgovori
uhapšeno je 5 vanzemaljaca koji kod sebe nisu imali dokumenta i verovatno su sa treće planete. istraga je u toku.... ovako bi bolje zvučalo
kojot Odgovori
'a novac trošili za svoje potrebe'
Чуј ове павијане,јок трошиће новац за моје потребе не могу да верујем какве они изјаве дају.Немају ништа паметније да саопште па лупају глупости.
Sinan Odgovori
svaka pozitivna objava ima negativne komentare. Zakon o zastti podataka, znaci nemozemo dobiti imena. Ovo je za svaku pohvalu!!!!!
Uvek u pravu Odgovori
Kako ti nije jasno Vesko da se love ovi manji da se ne bi morali loviti ovi veći. Da ikakva volja postoji od strane državnih organa naš (zajednički) problem bi bio rešen još davno. Ko zna kad je okupljanje ispred gradske kuće ili ispred kuće Šomođi Šandora?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.