Komentara: 18
Pregleda: 4107

Krivične prijave zbog krađe delova sa pruge

25.09.2013. u 15:14h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Policija u Subotici podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i krađe. Na ovaj način „Železnicama Srbije“ ad, pričinjena je veća materijalna šteta.
Krivične prijave zbog krađe delova sa pruge

Postoje osnovi sumnje da su D.C. (1986) i J.J. (1995), obojica iz Subotice, krajem jula sa železničke pruge koja vodi ka Mađarskoj, odvrtali i skidali šrafove sa pružnih pragova i odnosili ih N.D. (1992) iz Subotice, koji je osumnjičen da je šrafove dalje prodavao na otpadu za sekundarne sirovine.

Takođe, policija je podnela krivičnu prijavu i protiv N.B. (1972) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađe.

Osumnjičeni se tereti da je, sa lokomotiva i vagona demontirao i protivpravno prisvajao predmete pogodne za dalju prodaju kao sekundarne sirovine.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 4107
Povezane teme

krađa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.