Komentara: 0
Pregleda: 3790

Krivične prijave zbog krađa

29.03.2011. u 19:44h
Izvor: RTV Yueco
Krivične prijave zbog krađa

Subotička policija je podnela krivičnu prijavu protiv maloletnog lica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela ugrožavanja sigurnosti, uništenja i oštećenja tuđe stvari i krivično delo sitno delo krađe, utaje i prevare.

Osumnjičeni se tereti, da je svojoj sugrađanki u poslednje dve nedelje, naneo štetu u iznosu od 40.000,00 dinara. Maloletnik je u nekoliko navrata lomio stakla na prozorima njene kuće i palio zavese, lomio strujomer i razvodnu kutiju za telefon, pisao grafite i iz pomoćne prostorije u dvorištu odneo drva

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv 34-godišnjeg Dejana T. iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađe. Sumnja se da je Dejan T. u poslednja četiri meseca, na teritoriji grada, prodavao motore koje je prethodno otuđio.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađe, subotička policija je podnela krivičnu prijavu i protiv 26-godišnje Snežane D. i 36-godišnje Angele K. iz Subotice. Osumnjičene se terete, da su iskoristile nepažnju radnice u pekari, u centru Subotice i otuđile novac u iznosu od 42.000,00 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3790
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

krađe u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.