Komentara: 8
Pregleda: 14843

Kristijan Golubović u Subotici 31. oktobra

16.10.2009. u 04:38h
Izvor: Kurir
<p>Američka organizacija Ultra fajting čempion&scaron;ip prvi put u Srbiji organizuje ekskluzivni spektakl pod nazivom "Stop kriminalu". Hotel "Galerija" u Subotici 31. oktobra biće domaćin najboljih boraca Srbije i Evrope, a među njima će se naći i kontroverzni Aleksandar - Kristijan Golubović.</p>
Kristijan Golubović u Subotici 31. oktobra

Pored njega, ljubitelji ovog sporta videće majstore Džejmsa Žikića, Miodraga Petkovića Peleta, Dragana Tešanovića, Marsela Tranga i još 15 odličnih boraca iz mnogih evropskih zemalja.

Svakako da među najzanimljivije borbe spada ona u kojoj će učestvovati Kristijan Golubović, koji je uvek u gotovo besprekornoj formi. Kristijan se ranije aktivno borilačkim sportovima i još uvek ima šta da pokaže. Mnogo se očekuje i od najboljeg srpskog ultimat fajtera Miodraga Petkovića Peleta, koji je veoma iskusan i imao je borbe na skoro svim kontinentima.

- To se u svetu zove mešane borilačke veštine, ili skraćeno MMA, i predstavlja piramidu borilačkih sportova, a ja sam ceo život na strunjačama. Počeo sam da treniram džudo sa sedam godina. Prešao sam na boks, pa na rvanje i na kraju na džijudžicu. Sad sam sve to objedinio i pronašao se u ovom sportu - rekao nam je Petković.

Petković je dogurao do mečeva u Japanu, Americi i Brazilu, gde je jedno vreme proveo trenirajući sa najpoznatijim takmičarima te zemlje.
- Trenirao sam u Rio de Žaneiru, ali sam se borio, recimo, u centru Amazonije, usred ničega. Za nas nisu ni čuli, a ja sam izašao uz "Đurdevdan" i trube. Pet hiljada divljih Brazilaca je zanemelo.

 

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 14843
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.