Komentara: 1
Pregleda: 12227

Kristijan Golubović patosirao Rumuna

04.11.2009. u 17:04h
Izvor: Alo.rs
<p>Pod sloganom &bdquo;Stop kriminalu", preksinoć je u atrijumu subotičkog hotela &bdquo;Galerija" Kristijan Golubović na prvom zvaničnom takmičenju &bdquo;uličnih tuča" u Subotici savladao Rumuna Marjana Rusua za samo tridesetak sekundi.</p>
Kristijan Golubović patosirao Rumuna

Tek što je meč počeo, a nakon silovitog napada Golubovića, Rumun se našao na patosu i zbog preloma potkolenice morala je da interveniše i Hitna pomoć.
Mada Golubović iza sebe ima oko 500 uličnih borbi, njemu je ovo bio prvi meč u ultimat fajtu, u američkom heksagon savezu.

- Navikao sam na ulične tuče i ova moja reakcija je posledica toga. Brzo sam se smirio i nije bilo nikakvih problema. Dobro je dok se ljudi tuku samo u ringu, jer to znači da će biti manje onih koji svoj višak energije ispoljavaju na ulicama naših gradova. U planu mi je da osnujem i ultimat fajt klub - rekao je Golubović.

Oko 1.500 Subotičana u atrijumu hotela „Galerija" videli su još devet žestokih okršaja momaka iz Rumunije, Velike Britanije, Slovačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Poljske i Srbije, ali su ostali uskraćeni za meč za šampionski pojas u kategoriji do 120 kilograma, između višestrukog šampiona Srbije u ultimat fajtu Miodraga Petkovića i Hrvata Dražena Forgača, jer je Hrvat u prethodnom meču teško povredio lakat.

Izvor: Alo.rs
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 12227
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.