Komentara: 0
Pregleda: 2310

Krijumčarenje ljudi

04.08.2010. u 18:26h
Izvor: RTV Yueco
Krijumčarenje ljudi

Subotička policija je u saradnji sa pripadnicima Regionalnog centra granične policije u Subotici podnela krivične prijave protiv 60-togodišnji Josipa B. 31-jednogodišnja Đenđi A. i 28-godišnji Roberta S. svi iz Subotice i za sada nepoznate osobe koja je upravljala kombi vozilom, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policijska patrola je u noći između nedelje i ponedeljka u centru Bajmoka pokušala da zaustavi kombi koje je nastavilo kretanje. Na putu koji vodi ka Graničnom prelazu Bajmok, vozač je zaustavio vozilo i pobegao sa lica mesta. Pregledom vozila pronađene su tri osobe sa Kosova i Metohije i devet osoba državljana Turske Pakistana i Albanije. Naknadnim pretresom kuće Đenđi A. u Subotici pronađena su još dva državljana Pakistana.

Strani državljani su privedeni dežurnom sudiji za prekršaje koji im je odredio kaznu zatvora.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2310
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.