Komentara: 17
Pregleda: 6302

Kraj nesuglasica na relaciji golman Aleksić - FK "Spartak"

20.02.2014. u 20:00h
Izvršni direktor Fudbalskog kluba "Spartak" Damir Džimović je u kraćem razgovoru sa novinarima u prostorijama kluba izjavio da je došao kraj nesuglasicama na relaciji Klub – Aleksić, i da će Aleksić ravnopravno konkurisati za mesto u timu na utakmici 16. kola JSL protiv Slobode iz Užica.
Kraj nesuglasica na relaciji golman Aleksić - FK "Spartak"

Ceo problem je nastao oko produžetka ugovora koji Aleksiću istiće u junu ove godine, a sve je to rezultiralo da reprezentativni golman odigra samo jednu utakmicu na pripremama u Crnoj Gori.

U takvoj atmosferi niko nije bio zadovoljan pa su obe strane našle kompromisno rešenje na obostrano zadovoljstvo. Mislim da je ovo dobro i za Spartak i za Aleksića. Do pre samo par dana, Spartak je činilo se imao ne zavidnu situaciju sa golmanima.

Pojačanim angažovanjem vodećih struktura kluba doveden je Marko Trkulja iz Crvene zvezda, a paralelno sa njegovim dovođenjem je i rešavan problem sa Aleksićem. Uz Janoševića koji je pokazao izuzetnu formu na pripremnim utakmicama Spartak opet ima golmansku trojku za primer.

Kraj nesuglasica na relaciji golman Aleksić - FK "Spartak"

Džimović se osvrnuo i na utakmicu sa Slobodom za koju je rekao da će biti veoma teška jer je poznato da Spartak tradicionalno ima neugodnog rivala u Slobodi. Tome u prilog ide i činjenica da ekipa iz Subotice ima samo jednu pobedu u poslednjih 8 susreta sa Užičanima, uz 4 remija i 3 poraza. Sloboda za razliku od prethodnih godina, ove godine vodi grčevitu borbu za opstanak i siguran sam da ćemo imati reprizu utakmice protiv Bežanije. Silno motivisanog protivnika koji će svim sredstvima čuvati gol i pokušavati da iz kontri ostvari povoljan rezultat.

Za kraj je objavljeno i da će se ekipi Spartaka danas priključiti Darko Lazić, štoper Crvene zvezde, koji je došao u Spartak na pozajmnicu da kraja prvenstva.

Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 17
Pregleda: 6302
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.