Komentara: 8
Pregleda: 4404

Krađe u Narodnom pozorištu

02.10.2011. u 10:16h
Izvor: Radio Subotica
Krađe u Narodnom pozorištu
U Narodnom pozorištu su se ovog meseca desile dve krađe, saznajemo u ovoj ustanovi kulture. Dok nakon prve nije bilo veće štete, posledica druge krađe je da je gotovo celokupan dekor jedne predstave odnet, a šteta se procenjuje na oko hiljadu četristo evra. Policija je u oba navrata izvršila uviđaj, ali za sada nema nikakvih informacija o toku istrage, kažu u pozorištu, i dodaju da je sada uveden video–nadzor. Podsetimo, Narodno pozorište trenutno radi u iznajmljenom prostoru fabrike "Mladost".

Lopovi su krađama materijala i opreme u prvih osam meseci ove godine subotičkom železničkom čvoru napravili štetu od 11 i po miliona dinara. U 116 kradja u trideset jednom slučaju ukradeni su delovi infrastrukture a bilo je 25 pljački vagona. Tek naredne nedelje biće rekonstruisano oko 3 kilometra pruge izmedju Subotice i Kelebije na kojoj su lopovi iščupali i ukrali svaki četvrti zavrtanj koji je držao betonske pragove. Na tom delu pruge saobraćaj je vrlo usporen. Zbog bakra kradene su takozvane prigušnice koje su omogućavale praćenje i daljinsku kontrolu vozova. Policija je uspela da otkrije jedan broj lopova. Međutim, kazne su izuzetno niske ,a veliki deo ukradenog materijala već završio na otpadima.
Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4404
Povezane teme

Narodno pozorište

krađa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.