Komentara: 2
Pregleda: 2998

Košarkaška liga Srbije smanjila broj klubova na 12

02.10.2014. u 11:13h
Izvor: Subotica.com
KK "Crnokosa" obavestila je dopisom Udruženje klubova KLS da se nisu stekli uslovi da uzme učešće u takmičenju KLS u sezoni 2014/15. Posle ranijeg odustajanja Radničkog iz Kragujevca Košarkašku liga Srbije u ovoj sezoni igraće 12 klubova, među kojima i povratnik Spartak.
Košarkaška liga Srbije smanjila broj klubova na 12

Nakon odustajanja Crnokose i Radničkog u Košarkaškoj ligu Srbije, koja startuje 11. oktobra, pored subotičkog Spartaka igraće Borac (Čačak), FMP, Jagodina, Konstantin (Niš), Napredak (Kruševac), OKK Beograd, Sloga (Kraljevo), Smederevo,  Tamiš (Pančevo), Vojvodina i Vršac.

Početak nove sezone koje je planirano za ovaj vikend ipak počinje naredne sedmice, u subotu 11. oktobra, po utvrđenom kalendaru, kada Spartak dočekuje ekipu Jagodine.

KK "Spartak" u svojoj povratničkoj sezoni u Prvu ligu Srbije nastupiće sa prilično izmenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu, ali sa ekipom koja je već sada pokazala za poseduje odličan potencijal, iako zbog loše finansijske situacije nisu doveli nijedno zvučno pojačanje.

Ekipa sastavljena od mladosti i iskustva pod trenerskim vođstvom Predraga Borilovića pokušaće ove sezone da se nametne dobrim igrama, što će nadaju se privući i sponzore, kao i veću pažnju grada,  kako bi mogli da pojačaju konkurenciju u timu i nadograđuju tim u svakom smislu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2998

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

predrag borilović

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.