Komentara: 7
Pregleda: 3088

Košarkaši Spartaka savladali čačanski Borac (90:80)

15.11.2014. u 22:32h
Izvor: Subotica.com
U poslednjoj utakmici 6. kola Prve lige za košarkaše Spartak je večeras u subotičkoj Hali sportova savladao Borac iz čačka rezultatom 90:80 i time zabeležio svoju treću pobedu, posle tri vezana poraza. U narednom kolu Spartak gostuje u Nišu ekipi Konstantina.
Košarkaši Spartaka savladali čačanski Borac (90:80)

Košarkaši Spartaka prekinuli su seriju loših rezultata, a učinili su to upravo pred domaćom publikom u pobedi na Borcem iz Čačka. Tribine Hale sportova kada KK igra iz meča u meč su sve punije. Večerašnji duel pratilo je oko 1.000 ljubitelja košarke, što je svakako značajno iz više razloga.

Veći deo susreta igrala se igal utakmica, ali prelomni momenti meča desili su se krajem treće četvrtine, odnosno u nastavku četvrte kada se Spartak odlepio, stvarao prednost koja je u jednom momentu iznosila +8. Iako se Borac borio do samog kraja finiš meča ipak je pripao Spartaku čime je ekipa trenera Borilovića došla do svoje treće pobede ove sezone.

Spartak - Borac 90:80 (20:23, 20:19, 24:18, 26:20)

Za Spartak su večeras debitovala nedavna pojačanja, mladi plejmejkeri Kočović i Babović, koji se nisu upisali u listu strelaca ali su imali svoje minute, upravo pred subotičkom publikom.

Najefikasniji u ekipi Spartaka bio je Prlja sa 18 poena (9 skokova), slede Drakulić sa 17, Živković 16, Laketa 11, Sokolović 10 (6 asistencija), Antić i Kojić sa po 8, dva poena zabeležio je i Matović. kod gostiju najraspoloženiji bio je Micić sa 24 postignuta poena (4 ubačene trojke), a odmah iza njega bio je Cvetković sa 19 (3/3 ubačene trojke)

U narednom kolu Spartak gostuje u Nišu ekipi Konstantina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 3088
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.