Komentara: 7
Pregleda: 2146

Košarkaši Spartaka poraženi u Čačku (75:66)

14.02.2015. u 23:18h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka nisu uspeli da iznenade Borac na njegovom terenu pošto su poraženi rezultatom 75:66, po četvrtinama 13:19, 17:12, 16:22 i 29:13. Ovo je Spartakov 11. poraz ove sezone, uz 6 pobeda i trenutno se nalaze na 9. mestu na tabeli Prve lige.
Košarkaši Spartaka poraženi u Čačku (75:66)

Ekipa Spartaka nikako da uđe u seriju dobrih rezultata i poraz od Borca je sada već četvrti uz jednu pobedu, u mečevima odigranim u nastavku sezone.

Ponovo su igrači Spartaka odigrali dve četvrtine u kojima su ostvarili pozitivan bilans, ali četvrta im je došla glave pošto su u njoj prosuli sve što su do tada stekli i propustili priliku da već u Čačku najave rezultatski bolje dane za subotičku ekipu.

U ekipi Spartaka najefikasniji su bili Drakulić i Živković sa po 17 postignutih poena. Za razliku od Drakulića koji je na terenu proveo "tek" 25 minuta, Živković nije izlazio iz igre tokom čitavog meča. Zamalo dvocifren bio je Antić sa 9, slede Kocović i Sokolović sa po 7, Prlja 4, Laketa 4 i Babović 1.

Borac - Spartak 75:66 (13:19, 17:12, 16:22, 29:13)

Posle sasvim solidnog prvog dela sezone u nastavku ekipa Predraga Borilovića nikako da pokaže makar deo onoga što su pokazali pre svega na početku sezone kada su pružali odlične partije i gubili mečeve na sitne poene. U nastavku sezone nikako da uhvate ritam, da pokažu ono što su već pokazali da imaju - pobednički mentalitet i neophodno košarkaško znanje. Na to se još uvek čeka, vreme je da se ekipa probudi jer subotička publika bi sigurno i naredne nedelje volela da gleda ekipe iz prvoligaškog ranga.

Povratnici u Prvu ligu imaju dosta problema, ali naporno treniraju, neguju zajedništvo, veruju u tim i  veruju da će na kraju sezone ipak napraviti dobar rezultat jer Subotica bez sumnje zaslužuje prvoligaša, zaslužuje i veću brigu o košarci, košarkaškim talentima i omladini generalno, ali to je već druga priča, za neke druge ljude.

U Prvoj ligi sada sledi pauza zbog odigravanja Kup utakmica, a naredni meč, 25. februara, Spartak igra na domaćem terenu, a u goste im dolazi Konstantin, drugopolasirana ekipa prvenstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2146
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.