Komentara: 2
Pregleda: 2031

Košarkaši Spartaka nastavljaju pripreme prijateljskim utakmicama

01.09.2014. u 13:36h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka posle rada na snazi i fizičkoj spremi pre dve nedelje su se preselili na parket gde se novopridošli članovi subotičkog prvoligaša uigravaju sa ostatkom tima. U sklopu priprema za novu sezonu košarkaši Spartaka već uveliko igraju pripremne utakmice od kojih je poslednje odigrana u subotu protiv osiječke Darde.
Košarkaši Spartaka nastavljaju pripreme prijateljskim utakmicama

Novi-stari prvoligaši u srpskoj košarci pripremaju se za novu sezonu u kojoj će pokušati da se svojim igrama nametnu dugogodišnjim prvoligašima i učesnicima superlige.

U sklopu priprema košarkaši Spartaka su odigrali i dve prijateljske utakmice sa osiječkom Dardom i u oba meča, na terenu u Subotici i u subotu u Osijeku bili su poraženi.  U prvom meču odigranom u sredu u Hali sportova Darda je bila bolja rezultatom 71:63, da bi u subotu ponovo pobedili, ovaj put na njihovom terenu rezultatom 98:83 (26:24, 63:48, 81:68).

Za Spartak su nastupili: Simić 7, Ilić 1, Prlja 14, Nikolić 2, Sokolović 5, Antić 14, Kojić 9, Drakulić 12, Danilović 3, Matović 6 (10sk), Marić, Laketa 10.

Pred put u Osijek ekipu je pojačao krilni igrač Vukan Živković, donedavno član KK "Železničar" iz Inđije, sa kojim je dogovorena saradnja na period od godinu dana, uz mogućnost produženja. Vukan ('91. godište, 196 cm visine) je prošlosezonski prvi strelac Druge lige i igra na pozicijama 2 i 3.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2031
Povezane teme

košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.