Komentara: 1
Pregleda: 1960

Košarka: Ženska ekipa Spartaka pobedila, muška izgubila

09.03.2020. u 10:12h
Izvor: Subotica.com
Za vikend su odigrani mečevi Druge koašrkaške lige, odnosno 21. kolo u muškoj konkurenciji i 16. u ženskoj. Subotičke ekipe su imale polovičan uspeh - "golubice" su pobedile Radnički (BG) pred svojom publikom, a njihove kolege su poražene na gostovanju Radničkom u Kragujevcu.
Košarka: Ženska ekipa Spartaka pobedila, muška izgubila

Posle dve vezane pobede, protiv Zemuna i Pirota, košarkaši Spartaka nisu uspeli da naprave veliko iznenađenje i savladaju lidera prvenstva KKK Radnički, na njihovom terenu. Subotičani su meč izgubili u prvom poluvremenu, pa ni puno bolja igra iz drugog nisu bili dovoljni za iznenađenje i prekid pobedničke serije domaćina od 8 pobeda. Slavio je Radnički sa 106:96, po četvrtinama 32:25, 33:19, 22:24, 19:28. Agonija subotičkog kluba i igranje sa 8 igrača nastavljeni su i na ovom meču, pa je bilo i iluzorno očekivati nešto više od časnog poraza. Subotičani u ovoj sezoni imaju 10 pobeda i 11 poraza, u ovoj godini polovičan uspeh. U narednom kolu dočekuje Mladost iz Smederevske Palanke.

U ženskoj konkurenciji Spartak je vezao treću pobedu i trenutno se nalazi na poziciji broj 4 sa 10 pobeda i 6 poraza.Subotičanke su pred svojim navijačima slavile protiv Radničkog iz Beograda rezultatom 67:52. U narednom kolu pred "glubicama" će biti novi izazov - duel protiv drugoplasirane "Duge".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1960
Povezane teme

košarkaški klub spartak

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.