Komentara: 0
Pregleda: 884

Košarka (Ž): Spartak slavio protiv Mileševke (66:61)

28.10.2019. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
Za vikend su odigrani mečevi 4. kola Druge košarkaške lige za žene. Subotičanke su na svom terenu upisale drugu ovosezonsku pobedu.
Košarka (Ž): Spartak slavio protiv Mileševke (66:61)

Do druge pobede u novoj sezoni Subotičanke su došle preko "Mileševke" iz Prijepolja, ekipe koja je u Suboticu došla bez poraza, ali tu seriju je okončala upravo na severu Bačke.

Duel u subotičkoj Hali sportova bio je prepun oscilacija, ali je na kraju domaćin doao do pobede. Subotičanke su bolje otvorile meč, posle dobre prve četvrtine u drugoj su svojim greškama vratile protivnika u igru. Posle prvih 20 minuta "golubice" su imale blagu rezultatsku prednost (+4), što im svakako nije dalo prostora za bilo kakvo opuštanje. Izabranice stratega Gorana Krstajića su upravo u trećoj deonici napravile najveću prednost od 14 poena, pa su im poslednji period nešto lošije igre nije ugrozio priliku da naprave iznenađenje. Subotičanke su imale bolji ofanzivni skok i bolju timsku igru, sigurniji šut iz reketa, a izuzetno racionalno su koristile šut van linije za tri poena.

Spartak - Mileševka 66:61
(18:9, 12:17, 24:16 12:19)

Najefikasnija u redovima Spartaka bila je Čiča sa 24 poena i 8 uhvaćenih lopti, Stančev je ubacila 12 poena i imala 6 skokova i 7 asistencija, Savković i Popludijević su doprinele sa po 10 poena i ukupno 15 skokova. Kod gostiju Bučevac i Petaković su ubacile 2/3 poena svoje ekipe.

U narednom kolu Spartak će biti gost Vršca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 884
Povezane teme

košarka

ženski košarkaški klub spartak

druga košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.