Komentara: 2
Pregleda: 1109

Košarka (Ž): Spartak dočekuje Radnički u subotu

31.01.2020. u 13:43h
Izvor: Subotica.com
U 2. ligi za košarkašice za vikend se igraju mečevi 12. kola, a "golubice" u subotu dočekuju Radnički iz Kragujevca. Sustret počinje u 19 časova.
Košarka (Ž): Spartak dočekuje Radnički u subotu

Petoplasirani Spartak nakon poraza od lidera Druge lige u subotu će naspram sebe imati trećeplasirani "Radnički 2016" iz Kragujevca, koji je u nizu od četiri pobede, a očekuju da će isti niz produžiti i posle gosotvanja u Subotici. Ipak, gošće će epitet favorita morati da dokažu na parketu, a Subotičanke će se potruditi da im pokvare planove, bez obzira što će biti lišene pomoći Ane Kerlete, koja će, kako se očekuje, biti van konkurencije za tim u narednih mesec dana, praktično do kraja sezone.

Subotičanke trenutno jesu u sigurnoj zoni i ne preti im odlazak u niži rang, ali u Klubu se nadaju da će ljubitelji igre pod obručima prepoznati značaj trenutka i da će podrškom sa tribina biti šesti igrač u duelu protiv Radničkog, koji je na programu u subotu od 19 časova.

 

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1109
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.