Komentara: 2
Pregleda: 2063

Košarka: Važan duel u ponedeljak, Spartak protiv Zlatibora za prvo mesto u KLS

19.03.2023. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Košarkaše Spartaka u ponedeljak od 20 časova očekuje jedan od najvažnijih mečeva u sezoni, koji može da približi ili udalji od zacrtanog cilja. Iz Kluba pozivaju ljubitelje košarke da, kao i ranije tokom sezome, budu jak vetar u leđa do nove pobede.
Košarka: Važan duel u ponedeljak, Spartak protiv Zlatibora za prvo mesto u KLS

Igra se 26. kolo KLS, još samo pet do kraja sezone, a pred Spartakom je nekoliko izuzetno važnih duela koji će bez sumnje dati odgovore na nekoliko pitanja koje su pred subotičkim prvoligašem. Tri duela Spartak će igrati kao domaćin, a upravo to su i tri najznačajnija meča. Prvi u nizu je Zlatibor (ponedeljak, 20h).

U Klubu sa puno optimizma dočekuju finiš sezone, srećni što i dalje sve apsolutno drže u svojim rukama. Uoči meča protiv Zlatibora, aktuelnog šampiona ABA-2 lige, održana je konferencija za medije na kojoj su govorili šef struke i kapiten ekipe.

Košarka: Važan duel u ponedeljak, Spartak protiv Zlatibora za prvo mesto u KLS- Pred nama je sigurno jedna izuzetno teška utakmica, a ujedno jedna od najvažnijih u sezoni, moglo bi se reći malo finale, protiv ekipe koja je aktuelni prvak KLS i Regionalne ABA-2 lige. Vezali smo sedam pobeda, igramo u dobrom ritmu i sa puno samopouzdanja, za razliku od njih koji su, čini se, u blagom padu forme. Pobeda u Novom Sadu nam je otvorila put da napadnemo prvo mesto, a upravo protiv Zlatibora pruža nam se šansa da ostvarimo više ciljeva - zaključio je Predrag Prlja, kapiten Spartaka. - Igramo u nekom nestandardnom terminu, ali verujem da će publika prepoznati značaj ovog meča i da će nam pomoći da dođemo do nove pobede. Dobro radimo i pripremamo se za ovaj duel, verujemo da je ključ uspeha pre svega u dobroj odbrani, koja će nam posle u tranziciji omogućiti više prilika za napad. Motivacije neće nedostajati, znamo za šta igramo i daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu.

Prvi trener ekipe, Željko Luajić, podsetio je da je Spartak praktično novajlija u KLS, a da već u prvoj sezoni posle dugo godina, ima priliku da se bori za prvo mesto, odnosno jedno od dva mesta koje vode u ABA-2 ligu. Spartak je uprilici da ispiše nove stranice u klupskoj istoriji i da vrati Suboticu na košarkašku mapu Srbije ali i regiiona.

Košarka: Važan duel u ponedeljak, Spartak protiv Zlatibora za prvo mesto u KLS

- Očekujemo dobru i čvrstu utakmicu. Zlatibor je odličan tim, popunjen sa 12 igrača, jako dobrih napadača i pokazali su da na svim pozicijama imaju kvalitet. Nama neće nedostajati motivacije, dobro se pripremamo, svesni smo značaja i šta nam donose obe varijante. Moj optimizam je zasnovan na dobrom radu, na pristupu koji daju momci, svesni da je sve u našim rukama. Nema kalkulacija, idemo korak po korak - zaključio je Lukajić. - Zamolio bih ljubitelje sporta u gradu, pogotovo košarke, da nas podrže u ponedeljak i u ovim narednim mečevima u kojim a budemo domaćini, jer siguran sam da će momci vrlo motivisani profesionalno odigrati do samog kraja.

Košarka: Važan duel u ponedeljak, Spartak protiv Zlatibora za prvo mesto u KLS

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2063
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.