Komentara: 0
Pregleda: 1770

Košarka: Spartak u nedelju dočekuje Borac

19.10.2018. u 14:09h
Izvor: Subotica.com
U 3. kolu KLS u nedelju sastaju se Spartak, u ulozi domaćina, i Borac iz Čačka, ABA2-ligaš. Meč se igra od 19 časova, a ulaz u Halu sportova je besplatan.
Košarka: Spartak u nedelju dočekuje Borac

Subotičani su u novu sezonu ušli sa pobedom nad favorizovanim Vršcem, a zatim nedelju danas kasnije, u jednom neobičnom meču izgubili od MLadosti u Zemunu, pre svega zbog izuzetno loše prve četvrtine. U nastavku sezone u Suboticu dolazi novi ABA2-ligaš, Borac.

U najavi meča govorili su šef struke, Slobodan Ljubotina, i prvotimac FIlip Barna.

- Očekujemo jednu od najtežih utakmica u sezoni, dolazi nam jedna fenomenalno selektirana i vođena ekipa, imaju jako dobru spoljnu i unutrašnju liniju. Mi svakako moramo da uđemo potpuno drugačije u odnosu na ovu utakmicu u Zemunu, samo tako možemo da pariramo Borcu. Utakmicu sa Mladosti smo arhivirali, uočili smo i analizirali naše greške, radili proteklih dana da to bude bolje i verujem da ćemo u predstojeći meč ući sa mnogo većom energijom i koncentracijom - rekao je Ljubotina

U timu sa severa Bačke ima mnogo mladih igrača, jedan od njih je svakako FIlip Barna, dete OKK "Spartaka", koji iz sezone u sezonu sve više ističe svoj kvalitet i najavljuje da seniorski tim na njega može itekako da računa.

- Utakmicu sa Borcem dočekujemo u nezgodnom trenutku, posle neočekivanog poraza u Zemunu. Igramo protiv apsolutnog favorita, ali daleko od toga da se plašimo duela, ili da smo spremni da se predamo. Borac je vrlo dobra ekipa, sastavljena od veoma iskusnih igrača i igraju na dva fronta. Nezahvalno je davati bilo kakavu prognozu rezultata ali budite uvereni da ćemo se boriti do poslednje kapi znoja - jasan je Barna

Bez obzira što će čitav region imati priliku da prati ovaj meč preko malih ekrana (Arena sport 4), domaći košarkaši nadaju se da će ljubitelji košarke u Subotici prepoznati značaj podrške sa tribina i da će u nedelju iste biti krcate, a igrači će sigurno dati sve od sebe da naprave dobar rezultat.

Meč se igra u nedelju od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1770
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.