Komentara: 11
Pregleda: 1832

Košarka: Spartak u nedelju dočekuje Beovuk

16.10.2021. u 18:30h
Izvor: Subotica.com
Zanimljiv košarkaški dan u nedelju, otvara ga tačno u podne humanitarni košarkaški meč u kojem će osobe sa invaliditetom u kolicima odigrati revijalni meč za pomoć dvema devojčicama iz našeg grada. Od 17 časova na parket izlaze seniori Spartaka, dok će u 20 časova početi meč ženskog kolektiva.
Košarka: Spartak u nedelju dočekuje Beovuk

U najavi 3. kola Druge lige za košarkaše i duela protiv Beovuka govorili su prvotimac Aleksandar Sokolović i trener Filip Socek.

Sokolović je naglasio da je protivnik analiziran, da znaju njihove vrline i mane. Motivisani su da nastave pobedničku seriju i žele još jednom da obraduju domaću publiku.

Košarka: Spartak u nedelju dočekuje Beovuk

- Naredna utakmica treba da bude potvrda brejka koji smo napravili protiv Žitko basketa, igra Beovuka vrlo je slična, biće nam važno da iskontrolišemo njihov skok jer su u prethodne utakmice izborili 20 ofanzivnih skokova i zato treba da im što više uskratimo mogućnost da iz skoka ostvaruju napadačke akcije - rekao je Sokolović. - Ovo nam je drugi meč pred našim navijačima, prvi nastup u sezoni uvek nosi neku opreznost i strepnju. Znamo da se nijedan protivnik neće lako savladati, a na nama je uvek da damo svoj maksimum i zaslužimo pobedu.

Drugi meč pred Subotičanima "golubovi" očekuju rasterećenije, imaju iza sebe dve pobede i naspram sebe protivnika kojeg, uz ozbiljan pristup, za očekivati je da mogu da savladaju i nastave niz.

Košarka: Spartak u nedelju dočekuje Beovuk- Prva utakmica je nosila neki svoj teret i pritisak, što s ei videlo prvo poluvreme, ali nadam se sada, kada su lakše i ruke i noge, da će igraći mnogo lakše da iznesu ovu narednu utakmicu. Imamo maksimalan učinak do sada, svestan sam da nismo blistali, ne izgledamo sjajno na terenu ali to je za ovaj period normlano, Mi smo nova ekipa, ali za bolje izdanje potrebno je vreme, kojeg nažalost nemamo mnogo jer se od nas očekuje rezultat. Nikada ne bežimo od uloge favorita, ubeđen sam da će Spartak od treninga do trening, od utakmice do utakmice izgledati sve bolje - rezimirao je šef struke Socek. - Beovuk je mlada i poletna ekipa, igraju sa velikom željom što i ilustruje njihovih dvadesteak skokova po utakmici, znamo da to moramo da sprečimo, jer defanzivni skok je naša mana. Do pobeda u prethodna dva sureta naša odbrana je presudila, imamo neke segmente u igri na kojima moramo još da radimo. Ponavljam, Spartak će iz utakmice u utakmicu izgledati sve bolje.

Duel Spartaka i Beovuka igra se u nedelju od 17 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 1832
Povezane teme

košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.