Komentara: 3
Pregleda: 1519
Foto

Košarka: Spartak siguran protiv Vršca, Đokić sa tribina dočekan aplauzima

12.02.2023. u 17:30h
Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak siguran protiv Vršca, Đokić sa tribina dočekan aplauzima

U 22. kolu Košarkaške lige Srbije Spartak je zabeležio četvrtu uzastopnu pobedu. Ekipa Vršca se predstavila kao veoma tvrd orah i do poslednjeg trenutka se nije predavala.

Prvo poluvreme je obeležilo bolji start gostiju, ali su Subotičani, zahvaljujući Milisavljeviću i Hardiju, držali priključak i na odmor otišli sa minimalnom prednošću. Kada su ubedljivo dobili treću deonicu, činilo se da je meč odlučen (53:36). Međutim, gosti prave seriju od 0:11 i prilaze na samo minus četiri. Spartak u finišu ipak čuva prednost, zahvaljujući iskustvu spoljne linije.

Spartak - Vršac 72:68

(18:15, 15:15, 20:6, 19:32)

Spartak: Hardi 24 (5 skokova), Jugović 4, Ilkić, Prlja 4 ( 5 skokova), Sokolović 2 (5 asistencija), Dodić, Milisavljević 23 (9 skokova), Danilović 9, Gazibegović 2, Bojić 2 (6 skokova), Barna 2, Cvetinović.

U sledećem kolu Spartak gostuje Tamišu, a Vršac Novom Pazaru.


Igrač Spartaka Miloš Milisavljević i trener Željko Lukajić posebno su istakli doprinos subotičke publike ovoj pobedi, a Lukajić je pohvalio i dobar odnos igrača prema utakmici:

- Rekao sam im da Vršac daje 82 poena u proseku, a eto večeras smo ih sveli na 68 poena, zaustavili njihov ofanzivni skok i  naterali ih da igraju usporen napad - zaključio je strateg "golubova".

Trener Vršca, Vladimir Đokić, je bio veoma emotivan.

- Zahvalio bih se ljudima iz kluba na prijemu, poklonima, bila mi je čast što sam bio deo ovoga kluba.Puna hala kao nekada... Nadam se da ćemo u budućnosti sarađivati, to je neka moja intimna želja - poručio je Đokić.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak - Vršac Košarka: Spartak - Vršac Košarka: Spartak - Vršac Košarka: Spartak - Vršac Košarka: Spartak - Vršac Košarka: Spartak - Vršac Košarka: Spartak - Vršac Košarka: Spartak - Vršac
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1519
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.