Komentara: 2
Pregleda: 1418

Košarka: Porazi oba Spartakova drugoligaša

01.12.2019. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
U nastavku takmičenja u Drugoj ligi košarkaši i košarkašice Spartaka upisali su poraze na gostovanjima. Ženska ekipa je u Šapcu izgubila od Duge (75:67), dok je muška šesti poraz upisala protiv Mladosti u Smederevskoj Palanci (105:97).
Košarka: Porazi oba Spartakova drugoligaša

Košarkašice Spartaka gostovale su drugoplasiranoj ekipi lige i nakon napornog puta do Šapca nisu uspele da naprave svojevrsno iznenađenje. Meč je odlučen u poslednjoj četvrtini kada su veću svežinu iskoristile domaće igračice, Subotičanke tu nisu mogle isparirati i epilog je bio poraz.

Muški kolektiv je u Smederevskoj Palanci izgubio pre svega lošom igrom u prvoj deonici, kada je domaćin otišao na +12. U nastvaku je vođen egal meča, ali zaostatak sa otvaranje susreta "golubovi" nisu uspeli da nadoknade i da se sa nezgodnog gostovanja vrate sa dva boda.

U narednom kolu ženska ekipa Spartaka dočekuje pretposlednju Ljuboviju, dok muška čeka prvog komšiju iz sredine tabele, ekipu Proletera iz Zrenjanina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1418
Povezane teme

košarkaški klub spartak

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.