Komentara: 1
Pregleda: 1770

Košarka: Pobede seniora, seniorki i kadeta Spartaka

30.11.2021. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši i košarkašice Spartaka u subotu su imali maksimalan učinak u svojim takmičenjima. U Drugoj ligi seniori su nadigrali "Žitko basket" (80:59), seniorke su bile bolje od Radničkog iz Beograda (63:46), dok su kadeti savladali Radnički (78:77).
Košarka: Pobede seniora, seniorki i kadeta Spartaka

Prvi na teren u subotu su izašli kadeti, nedugo po završetku njihovog duela i pobede sa pola koša razlike, na teren su istrčali seniori koji su prilično sigurno došli do novih prvenstvenih poena, a za kraj uspešnog košarkaškog dana u subotičkoj Hali sportova i maksimalan učinak potrudile su se "golubice" koje su nastavile sa dobrim igrama i da koračaju ka zacrtanom cilju - povratku u Prvu ligu.

Posle osam odigranih kola ženska selekcija Spartaka drži visoku drugu poziciju, odmah iza  "Novosadske ŽKA", seniori su treći sa 7 pobeda i dva poraza, dok su kadeti šesti sa polovičnim uspehom u dosadašnjem delu sezone.

Kadeti Spartaka u narednom kolu gostuju "NS basketu 07", seniori u nedelju  gostuju "Beovuku", dok seniorke igraju protiv "Novosadske ŽKA" u Novom Sadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1770
Povezane teme

košarkaški klub spartak

ženski košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

kadetska košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.